Viisi vaikutusta

Kuopus käytti eilen mielenkiintoista sanavalintaa; kaveri kuulema pillahti nauruun, kun huomasi välipalamandariinin muussantuneen koulureppuunsa. Olen tässä sitten mietiskellyt pillahtamiselle muita uusia käyttökohteita sen itkun tilalle, jossa keralla sitä perinteisesti käytetään.

Tänään esimerkiksi pillahdin siivoamaan lasten huonetta. Tarkoitus oli katsoa Walking Deadia ja virkata tilkkupeittoa siskontytölle, mutta niinpä vain huomasin kiskovani loputonta määrää sukkia ja alkkareita sängyn alta ja lelulaatikoista ja kirjahyllyistä. Niitä suorastaan pillahteli joka paikasta!

image

Ja koska nyt on tämä Ameriikan ihmejuhla Halloween lähestymässä, pillahdin krääsähyllyllä ostamaan pääkallokynttilöitä. Myyjä varoitti minua laittamasta niitä takanreunalle, sillä ne saattaisivat lämmön takia pillahtaa litkuksi.

Tänään sain myös pidellä kuukauden vanhaa vauvaa sylissäni, mutta emme kumpikaan pillahtaneet mihinkään, emme itkuun emmekä vauvakuumeeseen. Y-miehen tyttären esikoinen syntyy näinä päivinä ja sitä kyllä odotellaan, mutta käsi sydämellä voin vannoa, et nyt mieluummin opiskelen, lueskelen kirjoja ja katselen elokuvia ja virkkaan tilkkupeittoja mieluummin kuin hoivailisin taas yötä päivää yhtä kuolasuuta.

Advertisement

One response to “Viisi vaikutusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: