Kirppari luotu

Tuosta oikeasta sivupalkista, kohdasta Sivut, pitäisi nyt löytyä kohta Kirppari. Tyrkytän siellä kaikenlaista kamaa, ainakin kenkiä, rottien häkkejä ja kantoliinoja. Jos kiinnostaa, bueno, käy katsomassa ja jätä vaikka tarjousta sähköpostiini. Jos ei, se on siellä piilossa eikä hyppää silmille.

Ja jotta ei ihan informoinniksi menisi, kerronpa että kuopuksellekin piti jo selittää mitä on seksi. Kerroin jo tutuksi tulleen litanian, ja lisäsin vielä loppuun ettei joka kerrasta synny vauvaa. Lapsi nyökkäsi ymmärtävänsä, ja tarkensi vielä että ”Niin, välillä voi syntyä alien”. Ja seuraavan kerran kun mentiin kirjastoon, kysyi lapsi uteliaana heti salin ovella ”Äiti, missä täällä on ne seksikirjat?” Eikä ole mikään pieni ääni tällä pojalla.

Advertisement

9 responses to “Kirppari luotu

 • Celia

  Ilahduttavaa tiedonhalua lapseltasi. Ja tuo alien-juttu oli kyllä päivän paras 😉

 • Josefiina

  Minun poikani sanoi vähän aikaa sitten asiallisesti että ”äiti, minä tiedän miten ne isän siemenet menevät äidin mahaan”. Minä siihen vastasin jotakin neutraaliksi tarkoitettua muminaa, ja poika jatkoi, nyt jo melkein paheksuva ilme naamallaan: ”Äiti, se on tosi inhottavaa.”

 • HannaHoo

  Aah, nää on aina hauskoja jälkeenpäin muisteltuna.

  Meillä Tosikko, veljessarjan keskimmäinen, ihaili kaupan kakkutiskin koristeita ja kysäisi haikara&vauvakoristeesta, että mihinkäs tuo. Mä sitten selitin piiiitkän litanian, miten haikara tuo vauvat, silloin nelivuotias vilkaisi mua kuin vähämielistä ja totesi, aha, meillä Suomessa vauvat kyllä synnytetään.

  Uteliaisuuttani kysyn, onko x tietoinen muuttosuunnitelmista, ja jos on, mikä oli reaktio?

  HannaHoo

 • Katja

  aaah, kiitos päivän huutonaurusta ( kiva täällä konttorilla koittaa hillitä räkätystä) toi alien juttu oli ihan paras 😀 Meillä ei ole vielä päästy selittämään seksiä, pitäis ehkä hiukan valmistautua etten mene sitten ihan lukkoon kun asia on ajankohtainen ja läsnä on varmasti myös tusina ulkopuolisia korvia. Lapsen mielenkiinto ”onneksi” lopahti viimeksi siihen kun kuuli vaihtoehdot sille miten vauva tulee mahasta pois 😀 Ilmeisesti totuutta kiertelemättömässä vastauksessa riittää yhä prosessoitavaa 😀

 • Zepa

  Mä oon nähnyt elokuvissa kun alien syntyy.

  • 3xikuisuus

   Ja uuh! Laitoit 400:n kommentin tämän blogin puolelle! Jos en olisi niin kiireinen enkä olisi satuttanut kättä töissä, kutoisin sinulle yllärin. Pistän korvan taakse kuitenkin.

 • Zepa

  Neljässadas? Jaha, eiku kiitos thanks but nothanks, en voi ottaa vastaan mitään esineitä. Vien muutenkin ”kaikkea” koko ajan kirpparille.. oon ikävä ihminen! Mutta lähetä hyviä säteitä meidän suuntaan! Kissaperheessäkin tarvitaan toisinaan ylimääräisiä aaltoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: