Vankilapako

Vaikea keksiä mitä kirjoittaisin eilisestä Sydän, sydämen paluukeikasta Wäiskissä. Iltaan mahtui sekä hienoja asioita että  pettymyksiä, joista suurimman tuotti oma selkä, joka ei sitten vaan kestänyt vaan pakotti istumaan kesken keikan ja aikaiselle kotimatkalle. Bändin linja tuntuu poikenneen vähän seesteisempään suuntaan, joka kyllä sopii selkävammaiselle tädille mainiosti. Tulevat keikat on jo merkitty kalenteriin.

Välirikko työkaverin kanssa vaikuttaa lastenhoitojärjestelyihin ikävällä tavalla. Melkoista arpomista ja palapelittelyä tämä tuntuu nykyään olevan; tällä kertaa esikoinen, joka kotiutui harrastuksesta vasta iltayhdeksältä, halusi jäädä kotiin ja saikin tahtonsa läpi (ollen kuitenkin naapurin valvonnassa), keskimmäinen meni kaverilleen (jonka kanssa on nyt sitten verisissä riidoissa) ja kuopus mahtui kaverille, jolla oli kyllä aamulla kiire kyläilemään. Että tämän rumban jaksaa suorittaa vapaaillan takia, ei viihteellä käymistä voi ottaa tavaksi. Mikä on tavallaan ihan hyväkin asia.

 

Advertisement

One response to “Vankilapako

  • HannaHoo

    No pakana, siellä olin, mutta kun en käytä vkl tätä masiinaa, niin en tajunnut tarkastaa speksejä sun kanssa ajoissa! Höh.

    Jos yhtään lohduttaa, niin sama reikä turvaverkkoon tuli sille työkaverillekin. Ikävä juttu, varsinkin hänen kannaltaan, kun seuraavan kerran tarvitsisi apua.

    HannaHoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: