Ilman virheitä

Terveisiä Turusta. Nyt pitäisi olla hyvin kouluttautunut ja viisas, mutta minun pääni on raskas ja maistuu tympeältä. Eikä se johdu edes verkostoitumisesta hotellin baarissa, sillä uni voitti suurin piirtein samalla kellon lyömällä kuin baariin sovittu tapaamisaika. Eikä se johdu myöskään termostaattorin tapaamisesta, sillä hän on raikas ja pirskahteleva mies.

Syytän tästä keskimmäistä koko viikon piinannutta flunssaa. (Niin, arvatkaas kuka pyöräili sunnuntaina tehdyn kevään ensimmäisen pyöräretken takki auki, vaikka kuolemantaudista varoitettiin?) Lapsiraukka pyörtyi ja kouristeli hetkisen tiistaina peläyttäen minut henkihieveriin, mutta tehdyissä testeissä ei paljastunut sentään mitään huolestuttavaa. Nyt perjantaina näyttää siltä että tapaamis”viikonloppukin” peruuntuu, sillä X-mies tunnetusti ei halua että nämä kantavat saastaa ja rähmää puhtoiseen kotiin viattoman uuden vauvan luo, ja ehtona oleva kuiva nenä ei täyty. Tai siis täyttyyhän se,  siinähän se vitsi onkin. No, me saamme kyllä ajan kulumaan ilman X-miestäkin, sillä Turun sarjakuvakauppa oli erinomainen paikka tuliaisten ostoon.

Sunnuntaina on sitten kuopuksen 7-vuotissynttärit. Söpöisestä pallerosta on kasvanut hontelo pitkäkinttu, jolla on suussaan muutama eksyneen näköinen valtava hammas, ja joka juurikin sunnuntaisen pyöräretken pääteeksi huokaisi ”Mun olo on ku uhrattu, eli hengiltä otettu”. Onneksi kodin siivo on ihan tyydyttävä ja Y-mies lupasi tehdä kakun, minun työnäni on vain pihistä ilmapalloihin ja keksiä jotakin tekemistä onneksi aika pienelle poikajoukolle. Kyllähän sen hoitaa pienessä kuumeessakin aivan mainiosti.

..eikö niin?

Advertisement

6 responses to “Ilman virheitä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: