Ei ole kuulunut

Se on kuulkaa pieni ihme että kirjoitan tässä tätä päivitystä teidän iloksenne. Vastoin odotuksia en ole joutunut auton kanssa ongelmiin, vaikka ulkona on tuprutellut lyhyessä ajassa monta kymmentä senttiä lunta ja teiden sekä pysäköintialuiden kunnossapito on pyhäpäivästä johtuen ollut vähän sitä sun tätä, vaan ongelma oli ihan kissapohjainen.

Mainitsinkin että sain 30-vuotislahjaksi sellaisen nivaskan ruusuja, että hyvä kun jaksoin yhdellä kädellä kannatella koko kimppua. Koska sopivaa maljakkoa ei löytynyt, laitoin ne isoon mehukannuun. Kannu oli aluksi keittiön pöydällä, mutta kun kissojen kiinnostus sitä kohtaan kävi liian kiihkeäksi, siirsin sen olohuoneeseen kirjahyllyn matalan osan päälle, johon kissat eivät niin vaan mahdu hyppäämään.

Tällä läppäriparalla ei ole oikein omaa paikkaa. Varsin usein se on alustallaan sohvalla, mutta silloin kun laturin johto on paikoillaan, on kompastumisvaara ilmeinen. Tällöin olen laskenut sen pistorasian viereen, kirjahyllyn eteen. Arvatkaa olivatko kissat yön aikana pudottaneet kannun ruusuineen ja vesineen läppärin päälle? No jep jep.

Ilmeisesti selvisin säikähdyksellä taas kerran. Minkäänlaista vakuutusta kun ei ole, ja tuskin tuleekaan.

Advertisement

4 responses to “Ei ole kuulunut

 • yllätystyttö

  Siulle ois tunnustus blogissain. 🙂

 • Hiipinä

  Kissat ja kukat ei sovi yhteen. Mä yritin epätoivoisesti monta monta vuotta. Nykyään mä kiellän tuomasta meille kukkia, koska tulee vain paha mieli siitä, että ne pitää olla jossain suljetun oven takana.

  Ota kotivakuutus, se kannattaa.

 • Sussu

  Herraisä, kotivakuutus ja heti!!! Se on pieni hinta siitä, että jotain ihan älytöntä tapahtuu ja maksat koko p**kan. Siis vaikka pesukoneen letku irtoaa ja tulee iso vesivahinko tai ihan mitä vaan. Olet vuokranantajalle vastuussa kaikista pinnoista ja esim. lattia/kattoremppa ei ole ihan halpaa. Tulipalo, vesivahinko, mitä vaan voi sattua. terkuin nalkuttava akka 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: