Väsymystä vastaan

Mikään ei saa oloa niin itselliseksi kuin uusien renkaiden hankkiminen autoon. (Täytyy kyllä tunnustaa että yritin aluksi tarjota hommaa toisaalle, menestyksettä.)

Vielä muutama päivä olin ihan sitä mieltä, että vaikka nastarenkaani olivat nastattomat, ne kyllä välttäisivät vielä tämän talven. Tämä parin päivän lumimyräkkä on saanut minut toisiin aatoksiin, vaikka kyllähän tuolla sudittelee yksi jos toinenkin. Tässä yhteydessä harras toive jalankulkijoille: Käyttäkää, rakkaat kanssaihmiset, heijastinta! Ja vielä käytännön asiaa ratin toiselta puolelta: Tässä säässä auto ei välttämättä pysähdy, vaikka teidät havaittaisiin ajoissa, jarrutus aloitettaisiin ajoissa ja kaikki muukin näyttäisi suotuisalta turvalliseen tienylitykseen. Vietettyäni 28 ensimmäistä vuottani jalankulkijana, siitä 12 pienten lasten äitinä, olen ottanut kunnia-asiakseni olla aina huomaavainen jalankulkijoita kohtaan. Fysiikan laeille en kuitenkaan voi mitään, joten ollaan kaikki varovaisia, joohan?

On kyllä oikeastaan toinenkin asia, joka saa olon itselliseksi, reippaaksi ja aikaansaavaksi. Ostin kertarysäyksellä kaikki joululahjat tänään, kun töissä oli tarjolla palkatonta vapaata ja juurikin mainitsemani autoseni tarvitsi sulatusta kauppakeskuksen parkkihallissa. Ainoastaan yksi kirjalahjakortti unohtui, mutta eihän tässä ole kiire. Nyt on peliä, lelua, elokuvaa ja kaikkea! Säntillisenä ihmisenä ehdin melkein hoitaa paketoimisenkin kokonaan, ja paalutin lahjat… enpäs kerrokaan minne, koska esikoinen on niin ovela.

Loppuun kysely: Sattuisiko kenelläkään olemaan kotona ylimääräistä, ehkä hieman rähjääntynyttäkin Muuttuva Labyrintti -peliä? Sitä 90-luvun lopussa valmistettua versioita ei löydy kaupoista enää, ja keskimmäinen on hullaantunut meiltä kotoa löytyneeseen peliin. Ikävä kyllä siitä puuttuu muutama laatta ja pari korttia on pelin tuoksinassa revitty kahtia. Postikulut ja jotain kivaa voin tarskata, jos tämmöisen saisin käsiini. Kiitos.

Ja anteeksi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: