Will your love enter me?

Viimeisen vapaasairaslomapäivän kunniaksi olisin halunnut julkaista lapsille kirjoittamani sadun, mutkun ääh, se on kadonnut! Jäljellä on vain tuloste, jota olen leikkaillut ja liimaillut kartongille ja kuvittanut itseotetuilla kuvilla Raaseporin linnanrauniosta sekä nettilohikäärmeillä ja -hevosilla. Hetkinen menee sen uudelleendigitoimisessa, joten nappaanpa pitkästä aikaa meemin (joku muukin tarjosi tätä joskus, mutta unohdin koko jutun). Zepa tarjoaa tämän.

Kuuluu vastata myöskin viiteen kysymykseen, joten:

Milloin aloitit blogisi?

Heinäkuussa 2005. Hävetti. Siellä ne alkutekstit ovat edelleen vuodatuksen puolella.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Minulla on ollut vähän ongelmia kategorioiden nimitysten keksimisessä, joten yleensä syrttään kaikki saman äitiblogaus-kategoriaan. En minä osaa kertoa varsin pikkuisen elämäni ulkopuolisista asioista, joten käsittelen niitä aiheita, mitä vastaan tulee. Ja niitähän tulee, parisuhdeongelmia, työpaikkakiusaamista, syövänpelkoa, ihastumista ja vihastumista nyt viimeaikoina. Sitäpaitsi tämä on aika hyvä muistikirja itsellekin. Yhden riidan sain X-miehen kanssa torpattua, kun minulla oli blogista printattu sivu päivämäärineen ja kelloaikoineen että katso nyt hyvä mies, sinä puhut nyt schaissea.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

No ei todellakaan yhtään mikään. ”Ihan tavallinen äitiblogi” on itseasiassa ollut blogini kuvauksena pitkään.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Minulla ei ollut sosiaalista elämää ollenkaan. Olin niin tiukilla pienten lasten, ahdistavan taloudellisen tilanteen ja toimimattoman avioliiton kanssa, että harkitsin toisinaan aika synkeitäkin juttuja. Blogi on ollut oiva tapa sekä tutustua ihmisiin että heijastella omia olotiloja, sekä tuulettaa, puistella ja viikata omia tunteita. Eikun oikeesti höpö höpö, tuo kaikki on tullut iloisena yllätyksenä. Halusin kai vain tuoda blogiyhteisöön kurjaliston äänen.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Olenko huono bloginpitäjä, jos en oikein ymmärrä kysymystä? Kirjoitan kun ehdin, siitä mitä mielessä on. Ulkoasuun olen tyytyväinen, sisältöä en edes pysty kovin mummoisesti muuttamaan. Saan kommentteja, saan apua pulmiini, saan ihmisiä ympärilleni. Kaikki on siis aika hyvin, eikö niin?


Advertisement

One response to “Will your love enter me?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: