Ei tekosyitä

Täten virallisesti ilmoitan, että vuotuiset blogipikkujoulut niin polkkaajille kuin lukijoillekin pidetään perjantaina 3. 12. iltakahdeksasta eteenpäin Weeruskassa. Toivottavasti tapaamme siellä!

Ja jotta ei liian tyngäksi saatika ilomieliseksi jäisi tämäkään kirjoitus, mainittakoon että päiväkodin johtajatar tuli tänään iloisena tiedustelemaan milloin vauvani syntyy. Ajoitus oli sikäli hieno, että takanani oli huoneellinen isänpäiväkakkua nauttivia isiä. Sain kyllä kakisteltua että eiköhän se tämä kakunpala itsenään siellä masussa kelli, mutta olinpa taas kerran tyytyväinen vammaisen pikkusiskon kanssa saadusta vankasta esiintymistaidosta; kun tietää että koko ajan joku tuijottaa kuitenkin, osaa jo vähän esiintyäkin. Eikä ota niin itseensä.

Itse en kyllä ikinä kehtaisi kysyä toiselta tiinehtymisen tilaa. Ikävä kyllä pelkään ettei kukaan muukaan kehtaa, mutta että minulla nyt vain on niin järkyttävän kokoinen röllis ettei se jätä kainoimmillekaan sijaa epäilykselle. Näitä uteluja kuitenkin tulee kiusallisen usein. Olen ottanut johtoajatuksekseni, että mikäli haluan toisen vartaloa kommentoida, teen sen aina myönteiseen sävyyn. Niinpä sitten eräänkin kerran moikkasin jonkin aikaa pois töistä ollutta kollegatarta ett hitsi vie, oletpas hyvännäköinen ja laihtunutkin kovasti. Tähän kollegatar totesi kuivasti saaneensa keskenmenon viikolla 25.

Nykyään en sitten kommentoi kenellekään enää yhtään mitään. Tämän voitte todeta ( ja samalla salaa silmäistä suurensuurta supermahaani) sitten Weeruskassa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: