Anturit veteen

Blogin uusi päivitysaalto oli tyrehtyä alkuunsa, kun työpaikan nettiselain oli niin vanha ja kälyinen, ettei WordPress meinannut uskoa että joku voisi oikeasti sellaista vielä käyttää. Mutta huh, uskoi kuitenkin!

Lapset saivat todistukset ja olivat niihin kovin tyytyväisiä – samoin minä. Keskimmäisellä oli kaksi ysiä ja loput kaseja, ja jos kuopus saisi jo numerotodistuksia, olisi se ollut saman suuntainen. Englannista olisi saattanut olla kymppi, kiitos pelaamisen ja elokuvien ja perityn kielipään. Molemmat pääsivät luokiltaan, ja ajatelkaa, keskimmäinen siirtyy jo yläkouluun! OMG! Eihän siitä niin kauan ole kun itse siirryin yläasteelle, ja ai kamala että olin kuulkaa iso ja aikuinen. Keskimmäinen on vielä ihan lapsi. Vastahan se oppi kävelemään ja lopetti vieraiden puremisen.

Esikoinen muutti pikku hiljaa kamansa poikakaverinsa luo tässä keväällä, ja ammattiopinnot sujuvat niin hyvin, että sai kesäksi työpaikan. Sille toinen ooämgee. Mun lapsi on työelämässä. Aluksi näimme häntä viikoittain pyykinpesun merkeissä, ja vaikka on nyttemmin opetellut käyttämään taloyhtiön pesukonetta, tulee hän silti kerran viikossa äidinrauhoituskäynnille, mikä on erinomaisen mukavaa.

Töissä on vähän härdelliä kesäseisakin ja pesujen merkeissä. En ole saanut vielä minulle tilattua suojavarustetta, niin joudun nyt vähän istuksimaan sivussa ja katselemaan kun muut pyörivät tärkeinä hommissaan. Välillä näkee hauskoja juttuja, eilenkin yksi tyyppi teki klassiset ja kääntyi pitkä lauta olkapäällä mojauttaen kollegaa rintakehään, ja yksikin äijä ei taida olla ihan tietoinen siitä  miten läpikuultava valkoinen suojahaalari on, eikä sen kanssa olisi sopivaa olla ihan alusvaatteisillaan. Onneksi on kuitenkin ne alusvaatteet.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: