Aallokon korkeus Itämerellä

Kaksi uutta postausta saman päivän aikana, vaikka ensin ollaan viisi kuukautta hiljaa? No mikä ettei!

Uusi työpaikka on ihana. Voi elämä, saan tehdä sitä mihin minut on koulutettu, mistä tykkään ja ihan oman mieleni mukaisessa järjestyksessä ja aikataulussa. Ja koska olen aika järjestelmällinen ja tehokas (kehukehu), on sitten välillä vähän tätä luppoaikaa, jonka saa toki käyttää mielensä mukaisesti, kunhan noudattaa lakeja ja säädöksiä. Ensimmäiset kaksi viikkoa pelasin Bubble Shooter II:tä, mutta nythän mä vasta hokasin että tää kirjoittaminenhan oli ihan kivaa, kokeillaan sitä taas. Ai niin, tästä saa vielä RAHAA!

Joku saattaisi olla kiinnostunut tulevista häistä, joten kerronpa niistä lähinnä sen, että ei näytä olevan näköpiirissä ihan vielä. Työt jatkuvat lokakuulle, sitten lopputiristys opiskeluissa ja Tadaa, valmistun ja täytän 35. Sitten pitää saada The Vakituinen Duuni, ja ehkä kesällä 2016, jos lomaa on ehtinyt kertyä, olisi aikaa jotain kehittää. Kauhean tyhjää vaan lyö edelleen. Pitäisiköhän varoittaa lapsia, että kannattaa alkaa suunnitella omia häitä hyvissä ajoin, että on sitten jonkinlainen skeema mielessä jo valmiina, eikä tartte vaan tyhjin silmin tuijottaa seinää ja odottaa jonkinlaista ajatuksen papanaa. Jos teillä on ehdottaa jonkilaista vähän vaihtoehtoisempaa hääsivustoa, niin olen kiinnostunut. Mulle ei tule valkoista pukua eikä umpipakanoilla ole kirkkoon asiaa enkä kyllä viitsi askarrella mitään ihme hääkarkkejakaan, mutta en haluaisi myöskään livahtaa maistraattiin ja salata asiaa kaikilta kuten viime kerralla.

Ihmisillä on tapana antaa lahja avioituville, ja niinpä me tuossa Y-miehen kanssa mietittiin, että ois oikeastaan aika porvarillisuuden luonnollista kehitystä, että meillä olis yhteinäinen astiasto sekalaisten Ikean astioiden sijaan. Ainoa astiasto, joka molempien mielestä on aika jees, on sattumalta sitten se sama, jota Y-mies pyysi viime kerrallakin häälahjaksi. Onko sekään nyt sitten ihan sopivaa? Ja onko ihan nuijaa, jos siitä sarjasta olis vain lautaset ja joku tarjoiluastia? Sen kyseisen sarjan kahvikupit on ihan luonnottoman pienet, ja meillä on mukeja niin että niistä ryystää koko perhe kolme päivää ennenkuin kaappi on tyhjä. Suurin osa niistä on Muumi-mukeja, vaikka SE NYT ON KYLLÄ IHAN SATTUMAA ENKÄ TODELLAKAAN NIITÄ KERÄÄ ENKÄ MITENKÄÄN USKO ETTÄ NE OLISIVAT MITÄÄN PORVARILLISUUTTA. Niiden kanssa sopisi tietysti Teema- sarja, mutta se ei oikein miellytä mua enkä usko että ne edes menee nätisti tiskikoneeseen.

Vähän on ongelman  aiheet muuttuneet tässä blogimatkan varrella.

Advertisement

2 responses to “Aallokon korkeus Itämerellä

  • Sininen

    Mukava lukea kivoja kuulumisia! Toivottavasti olet niin tehokas toistekin, että aikaa jää taas tänne kirjoittamiselle. Äitiys (varsinkin useamman lapsen) tekee kyllä ihmeitä järjestelykyvylle. Kun lapset kasvaa, sitä yhtäkkiä huomaa, että itselleenkin on silloin tällöin joku hetki.
    Ps. Kissakuvatkin kelpaa!

  • Taru

    Moikka! Tosi ihanaa, että menee hyvin – olen ollut ihaileva lukijasi jo vuosia!

    Mulla on yksi hääsivustoehdotus, joka – ihan sivun leiskaa myöten – näyttäisi sopivan sinulle hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: