Joskus ne viedään

Liian aikaisin kirjoittelin tuosta rahareikärallista, ei se ohi ollut. Se upouusi tiskikone oli ihan hanurista, ja nyt meillä on toinen upouusi tiskikone. Takuuseen se meni, mutta vaivaa siitä oli.

Meistä tuli muuten sellaisia omakotiasujia, jotka eivät voi pitää autoa katoksessa, koska siellä on rikkinäinen hella, rikkinäinen pesukone ja peräti kaksi rikkinäistä tiskikonetta! Tottakai ne näkyvät tiellekin asti kaikkien ohikulkijoiden ihailtavaksi. Noh, muiden lapset leikkivät kauppaa elitarvikepakkausten kanssa, meillä voi leikkiä kodinkonekauppaa.

Liian aikaisin väitin sitäkin, että lapsilla on leirillä kivaa. Kuopus piti hakea kahdeksi yöksi viikon leiriltä kotiin vatsataudin ja ankaran vitutuksen vuoksi. Telttakavereiksi oli sattunut ääliöitä, joita lapsi sapekkaasti ryöpytti yrjöämisen lomassa. Loppuleiriksi pääsi toiseen telttaan, joka oli varmasti hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. En edes jaksanut lätistä siitä miten tärkeää on tulla toimeen kaikkien kanssa, kun halusin vain penskan pois jaloista. Sanon vaan että kolmivuorokesätyö, fy fan.

Advertisement

5 responses to “Joskus ne viedään

 • Celia

  Jaksamista.

  Minä maksan uuden koneen tuojille siitä, että vievät vanhan mennessään. Muistaakseni maksoi 25 euroa, kun viimeksi veivät vanhan pesukoneen. En maksa mielelläni, mutta teen sen mieluummin kuin potkiskelen vanhoja rojuja nurkissa.

  • 3xikuisuus

   No itseasiassa mäkin teen niin. Uuden koneen tuoja saa luotani lempeä ja hyvää ruokaa vastineeksi siitä, että joku kaunis päivä kiinnittää peräkärryn autoon ja vie kaikki kerralla kaatopaikalle 🙂 Yritän siis vitsikkäästi kertoa ettei tänne asti saa kotiinkuljetusta, ellei maksa siitäkin. Yksi uusi kone mahtuu hyvin Y-miehen autoon, ja peräkärry löytyy, joten… joku kaunis päivä.

   • Celia

    Tietysti myös minä joudun maksamaan myös kotiinkuljetuksesta. Tosin maskun saa yleensä joku ventovieras kaupasta. 🙂 Onko teillä päin kierrätyskeskusta, jonne rojut voisi kipata? Sieltä käsin koneet voisivat saada uuden elämän vaikkapa varaosina.

   • 3xikuisuus

    Kyllä nämä niin entisiä ovat, että kaatopaikka on ainoa oikea osoite. Unohdin muuten entisten koneiden listasta jääkaapin! Se on puuvajassa ja odottaa sitä päivää, että Y-mies ryhtyy kylmäsavustukseen.

 • irkku

  Onpa teitä nyt koeteltu! Tuohan se tosin noiden kodinkoneiden ja autojen vitsaus on; kun yhdestä hajoaa jotain niin mallia ne ryökäleet toisistaan ottavan ja sitten mennään… Pöh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: