Edes yksi

Erinomaisen hauskaa vappua kaikille! Omat  suunnitelmani heittivät juuri häränpyppyä, kun yksi neuvotteli itsensä poikakaverille, toinen muuten vaan kaverille ja kolmas ilmoitti et joutuu muuten olemaan töissä. Eipä tässä grillausta ja munkinpaistoa ihmeempiä olis ollutkaan, mut äh. Kaukana on nuoruuden riehat.

Esikoiselle pukkaa jo dementiaakin. Oli lähdössä kymmeneksi kouluun ja tuli pihalta hämmentyneenä takaisin: pyörän pentele oli kadonnut!  Siinä sitten raaviskeltiin päätämme ja oltiin kovin kummissamme ettei keskimmäisen tuliterä 400 euron pyörä ollut kelvannut, mutta esikoisen vaihdevikainen halpisromu kyllä. Kun sitten autolla vein tyttären bussille, oli pyörä nätisti bussipysäkillä odottelemassa. Lapsiraasu on siis yhden kerran kävellyt bussilta kotiin ihan turhaan! Voitte vaan arvata sitä voimasanojen vuolasta virtaa, joka asiainlaidan paljastuttua ilmoille purskahti!

Ja juuri saamani tiedon mukaan viimeinenkin perheenjäsen menee tänään kaverille yöksi. Onneksi minulle jää sentään Netflix.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: