Vertailukohta

Viikon sisällä olen pessyt käsistäni sekä tamperelaisen punkkarin että Ankeron verta. Tapaukset eivät onneksi liity toisiinsa.

Ankero, tuo mahtava möllikolli sairastui virtsaumpeen ja kävi kriittisessä kunnossa ennen hämmästyttävän nopeaa toipumista. Hetken aikaa näytti siltä että kisuparka pitää ratkoa auki rakon huuhtelua varten eikä tulehtuneen ja turvonneen peniksen kohtalostakaan ollut varmuutta.

Oletteko muuten ikinä kertoneet perheellenne kissan mahdollisesta penisamputaatiosta? Sekä 43- että 9-vuotias mies reagoivat täsmälleen samalla tavalla: koko keho värähti, silmät suurenivat ja sieraimet laajenivat terävän sisäänhengityksen myötä.

Tiputus ja kipulääkitys rakon tyhjentämisen ja virtsatiehyen avaamisen jälkeen kuitenkin tepsi, ja veriarvot palautuivat nopeasti. Nyt sitten vain seuraillaan että kissa syö, juo ja pissii. Ja annetaan kauhea määrä pillereitä. Koko lysti kustansi yli 700e, mutta jos sillä saatiin varovaisestikin arvioiden kymmenen lisävuotta rakkaalle lemmikkille, niin se ja sama.

Potilas itse on hyväksynyt erikoiskohtelunsa ja näyttää jopa nauttivan siitä. Tänä aamuna esikoinen huomasi ettei Ankero ryhtynyt syömään ennenkuin esikoinen tiputti pipetillä jokaiseen nappulaan vähän vettä! Pakkojuottaminen virtsan laimentamiseksi ei todellakaan ole enää tarpeen.

Ai niin, esikoinen. Pitkäaikainen poikaystävänsä on pikkuhiljaa muuttamassa omaan kotiin kunhan saa sen remontoitua. Aaaaahh, mä niin arvaan minkälaista vääntöä täällä saadaan kohta käydä siitä, voiko tuloton alaikäinen muuttaa pois kotoa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: