Don’t touch yourself – ask the staff

Nyt on se aika vuodesta kun opiskelija väsää kesätyöpaikkahakemuksia. Olisi minulla mahdollisuus mennä takaisin omaankin työpaikkaani, mutta koska tulin hakeneeksi opintovapaata koko opiskeluajalle kerralla enkä vain lukuvuosittain, vaatisi se vähän anelua ja soittelua ja ja ja kaikkea, enkä mä ehkä edes halua sinne. Sieltä saisi kyllä rahaa ihan eri tavalla kuin harjoittelijan paikalla laboratoriossa, mutkun ääh. Ehkäpä se vanha duuni on kuitenkin jo nähty, ja nyt olisi aika ihan muulle, vaikka joutuisikin väliaikaisesti syömään kaurapuuroa enemmän kuin yleensä. (Paitsi että Y-mies on niin ihana ja lutuinen, ja sanoo ettei tartte syödä yhtään kaurapuuroa, ellei itse halua.)

Työhakemusten ja CV:n väsäämistä jouduin ihan opiskelemaan netistä, kun ei niitä ole pitkään aikaan tullut tehtyä. Onneksi yksi opiskelukaveri on lukenut työhakemuksia työssään, ja koska hänen kertomansa mukaan kaikki hakemukset joissa hakija luonnehtii itseään positiiviseksi ja pirteäksi saavat tylyn lähdön mappi Ö:hön,  ajattelin kertoa itsestäni vain että kestän hyvin rutiineja, koska haluan sillä sanoa että tiedän että työ on yksitoikkoista toistoa, mutta minua se ei haittaa.

Jotain muutakin pitäisi varmaan kertoa, mutta MITÄ?! Työhön tarvitaan tarkkuutta ja huolellisuutta, mutta jos sanon olevani tarkka ja huolellinen, kuulostan nipolta niuhottajalta. En voi oikein sanoa olevani kiva ja hauska, koska se on aina mielipidekysymys (Kysykää vaiika X-mieheltä olenko kiva ja hauska, hehheh!), enkä varsinaisesti hae kahvihuoneeseen kertomaan hauskoja juttuja, joka kyllä voisi olla paras osaamisen alue vain vuoden opiskeltuani. Muita adjektiiveja en sitten oikein löydäkään. Jos sinulla on ylimääräisiä hakemukseen soveltuvia, voit jättää ne tuohon kommenttilaatikkoon, niin kierrätän ne eteenpäin!

Ja sitten muuta. Y-miehen tyttären vauva sai nimen isossa ja juhlavassa kasteseremoniassa yllään Y-miehen vanha kastemekko, ja se nimi on kiva ja näpäkkä nimi, ja itse vauva on suloisuuksien suloisuus! Y-miehen esikoinen vaikertaa että vauva kitisee ja itkeskelee iltaisin, mutta aina kun minä olen tyyppiä nähnyt, on hän oikein antaumuksella esittänyt mitä rauhallisimman ja  kitisemättömimmän vauvan roolia. Y-mies suunnittelee keinuhevosen tekemistä, ja päätti säästää  ilmaiseksi saadun ja pikkuhiljaa kunnostamansa moottoripyörän vauvelille.

On se kyllä hassua; avomieheni on isoisä. Sängyssäni makaa sekä esimies että vaari. Tsiisös.

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: