25 euroa

Vitsin vitsi, enpä olisi uskonut että pihan laitto voi oikeasti olla noin mukavaa. En voi vielä väittää puutarhanhoidosta tietäväni yhtään mitään, mutta olen jo istuttanut nurmikon, ja eilen opin vihdoin mikä on perenna. Talon oston yhteydessä ostettu omenapuu on vieläkin elossa, ja saa kaverin heti kun ollaan tyhjemmällä autolla liikkeellä. Kaksi metsästä siirrettyä punaviinimar.. siis -herukkaa on kokeilussa ja karviainen siinä lähellä.

Koska betonivalua tuli viime kesänä harjoitettua niin vakavissa merkeissä, olen päättänyt vähän leikkiäkin kyseisen materiaalin kanssa. Maitopurkkeihin tehdystä valusta tulee aika kivoja kukkapenkin reunuksia, ja viitisen minuuttia sitten ostin kukkakakkumuotin, josta tulee pikkuhiljaa pihalle polku. Saatte taatusti nähdä niistä kuvia, halusitte eli ette!

Kasvien lisäksi pihalle on muuttanut kymmenkunta sammakkoa, joka on mukavaa. Pihalammessa vierailee pari telkkää ja sorsaa, joita yritämme vähän hätistellä, koska kukaan ei halua nähdä linnunpoikasia kissojen hampaissa. Viime kesänä pihakoivussa pesinyt palokärjenperkele on sekin tullut takaisin, mutta ei olen vielä aloittanut öistä rääkymistään.

Päätän pihapäivityksen tällä kertaa tähän. Aiheeseen tullaan ihan takuulla palaamaan, sillä alkunolostus alkaa jo jäädä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: