Tämän talletan tililleni

Onneksi on vielä lunta, niin ei tarvitse ajatella sitä massiivista pihatyöurakkaa, joka nietoksen alla odottaa. Remonttiasia on kuitenkin nytkähtänyt hiukan eteenpäin, sillä korvausvaatimukseen isolla raporttivaateella vastannut myyjä saa tällä viikolla mitä tilasi, sillä 38-sivuinen raportti on vihdoin valmistunut. Oikolukiessa koimme aluksi riemukkaita hetkiä

(Puuvajalta ei edellytetänä talousrakennukseen varrattavissa olevlta rakennukselta puuvajan ulkoseinältä samoja vaatimuksia vedeneristuksen osalta kuten asuinhuoneiston osaltaa on määrättykset muutenkin tiukemmat.)

mutta jo hyvissä ajoin ennen loppua minä otin viskihuikan, absolutistiksi ryhtynyt Y-mies tabletin.

Vaatimuksemme pysyy edelleen 60 000 eurossa, ja vähän jo vihjaistaan, että jos nyt ei kelepaa, niin sitten mennään raastupaan ja vaaditaan korkoa päälle. Enää ei kyllä pitäisi olla nokan koputtamista, heppu kyllä tietää missä mennään.

Elämme jännittäviä aikoja. Jos korvaus tulee jo tämän vuoden puolella, saatamme saada koko remonttihässäkän valmiiksi ennen uutta vuotta! Wuhuu!

Sitten voi keskittyä suunnittelemaan kaikkea kivaa, kuten linnantornin muotoista huvimajaa kalliolle tai tämmöistä veistosta lampeen.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: