Taas pääsin tietokoneelle

Sen lisäksi että keskimmäinen on saanut ensimmäisen näppylän nenäänsä ja ryhtynyt osapäivämurjottajaksi ihan hormonaalisista syistä, on kuopuksella jonkinlainen miehistymiskausi meneillään. Se tarkoittaa sitä, että Y-mies saa osakseen jatkuvaa utelua armeija-ajasta, vertailua eri asetyyppien paremmuudesta (yritin heittää tähän jonkin esimerkin, mutta kaikki mallilyhenteet ovat kadonneet muististani), sotakirjojen selailua, taistelupelejä, sotapelejä, linnanrakennuspelejä, loputtomia kakka- ja pieruvitsejä ja yleistä öyhötystä mutta myös rakentelua, askartelua ja muuta mukavaksi katsomaani miehistelyä.

Y-miestä taisi aluksi vähän hämmennyttää, mutta kun X-mies teki aika selväksi että hän on tosiaan käytettävissä lapselle kaksi vuorokautta kuukaudessa ellei joku sairastu, pääsi hän jonkinlaiseen sopuun itsensä kanssa siitä ettei koskaan yritä viedä lapsen isän paikkaa, ja antaa mennä. Minun tehtäväni on sopeutua siihen, että poika luiskahtaa ihan oikeasti pois äidin halipusikäsistä ja alkaa mieltää itsensä enemmän pojaksi ja mieheksi kuin äidin kultamussukaksi. Sitä paitsi levitin kortisonivoidetta kuopuksen sääressä olevaan hyttysenpistoon (Mä tiedän! Hyttysenpisto maaliskuussa ei ole normaalia!) ja herranjestas että sitä kinttua jatkui. Ei tuo ole mikään pullea töppöjalka enää.

Onneksi kuopustakin sentään saa vielä halia ja pusia, samoin keskimmäistä, joka virnistää vastentahtoisesti kun rapsuttelen ja hupsuttelen saadakseni murjotuksen hälvenemään. Esikoisellekin on kelvannut hartiahieronta, vaikka välejämme hiertääkin eräs moottoripyörä. Siitä lisää joskus toiste.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: