Ei enää hiustenpitelijää!

Huh, taas tapahtuu niin ettei blogille kerkeä. Viikko sitten perjantaina oli selvää että nyt täytyy päästä rimpsalle ja olla vähän aikaa ihan jotain muuta kuin perheenäiti, joten sain kuin sainkin lapset pois jaloista ja hotellihuoneen Tampereelta, jossa Sydän, sydän keikkaili! Otin Y-miehen mukaan ja herutin kuskauslupauksen, pistin mustan mekon, punaista huulipunaa ja irtoripset (jotka tosin irtosivat jo ennen keikkapaikalle pääsyä) ja sitten vietin taas kerran yhden hauskimmista illoista naismuistiin. Ketkutin ja hihittelin. Röhönauruun ratkesin siinä vaiheessa, kun Y-mies kertoi matkalla takaisin hotellille että keikan jälkeen nuori mies oli lähestynyt häntä kysäissen notta ”Etkös sinä ollut äsken tuolla lavalla alasti?” OMG, Y-miestä luultiin Juho Minervaksi! (Juho Minerva on siis Sydän, sydämen salskea kitaristi, jonka tavaramerkkinä on alastomana ja punaiseksi maalattuna esiintyminen.)

Yleensä juhlajuomistani on hillinnyt voimakkaasti pelko huomisen krapulasta. Olen sairastanut pari kertaa sellaisen krapulan että olen toivonut kuolemaa seitsemän tunnin oksentamisen jälkeen, joten pelossa on ollut aihettakin. Tällä kertaa Y-mies toimi teknisenä apulaisena ja testasi teoriaansa nesteyttämisestä ja suoloista. Aloitin nestetenkkauksen urheilujuomilla jo ennen ensimmäistä alkoholiannosta ja jatkoin sitä illan aikana. Ennen nukkumaan rysähtämistä kiskoin kiukulla vielä litran verran urheilujuomaa, ja joka kerta kun keräsin hotellihuoneen pyörimiseen, hörpin sitä lisää.

Ja tiedättekö mitä? Tätä menetelmää noudatten en seuraavana päivänä kärsinyt edes heikotuksesta! Ei oksettanut, ei etonut, ei ällöttänyt, nada! Alkoholiannoksia nautin illan aikana noin yhdeksän, kun normaalina keikkailtana olen pitänyt viittä sellaisena rajana, jonka jälkeen on jo krapula ovella.

Kokeilkaa ihmeessä, ja kertokaa miten teillä toimi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: