Yksin Helsinkiin

Nyt näyttää Tampereen reissu aika epäselvältä. Jo kolmas suunnitelma kaatui hetki sitten! Tällä hetkellä näyttää siltä että pitäisi hankkia Tampereelta yökyläpaikka johon mahtuu kolme lasta ja yksi yöllä saapuva hiprakkainen bloginpitäjä SEKÄ kissavahti tänne metsän keskelle. Se en taida olla vain minä, mutta kuulostaa turhan työläältä.

Sitäpaitsi minulla on kuumetta. Sen sijaan että olisin maannut hehkumassa sängynpohjalla, piti lähteä käyttämään jalkakipuista esikoista päivystyksessä, terveyskeskuksessa kun ei ollut lääkäriä. Kysyin terveyskeskukseen puhelinyhteydessä ollessani että mitäs minä siellä päivystyksessä sanon, kun ne sanovat että menkää kuulkaas liukkaasti omaan terveyskeskukseenne, mutta näin ei kuulemma päivystyksessä koskaan voida sanoa. Melkein nauratti siinä päivystyksen luukulla sitten, kun käskettiin ottaa yhteyttä omaan terveyskeskukseen.

Ja on se oikeastaan vähän kumma, kun 15-vuotias on jo viikon verran ollut liki liikuntakyvytön jalkakivun takia, ja edelleen jatketaan särkylääke-tukiside -linjalla. Sitten voi käydä lääkärissä, kun terveyskeskukseen sellainen saadaan, ja kepit saa kuulema lainaan jos ei ilman pärjää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: