Ehkä ainoa esitys tässä

Sain yhtäkkisen sisustusidean ja töks, kaadoin kuopuksen ja keskimmäisen jakaman huoneen korkeat hyllyt kyljelleen. Nyt niihin mahtuu enemmän tavaraa, kun pitkä sivu on käytettävissä tavaroiden asetteluun. Lapset jopa yltävät niihin itse! Tähän asti hyllyn päällinen oli vain harvoin käytettyjen lelujen pölyyntymispaikka, ja ai että taputtelen täällä itseäni selkään. Samalla vaivalla heitin lasten sängyt takaisin päällekäin ja pim! tuli tilaa oikealle koulupöydälle. Parempi kai myöhään kuin ei ollenkaan, johan kuopuskin on jo tokaluokkalainen. Tähän asti läksyt on tehty milloin missäkin, keittiön pöydällä, sohvalla, eteisen lattialla tai omassa sängyssä.

Oho, nyt minä purskautin tänne sisustusta. Yöks! Mikä minua oikein vaivaa! Taitaisi olla kaikille onni jos piilottaisin kirjoitukset oikeasti kaikilta. Mutta äh, ei niitä salasanoja enää tule. Jos minun tekee mieleni kitistä parisuhdeasioista tietäen, että tulen niitä katumaan parin päivän päästä, kirjoitan päiväkirjaan. Tai avaan toisen blogin. Pyörittelin jo mielessäni nimeä X-fileet, koska taivas tietää, että avatumisen aihetta on tämän nykyisen lisäksi myös entisissä, mutta se vihjaisi liian synkästi siihen, että tästä nyksästäkin olisi tulossa eksä. Ei ole.

Mutta nyt tahdon jakaa ilon aiheen kanssanne. Näyttää siltä, että pääsen oikeasti Tampereen blogipikkujouluihin! Tiina on ystävällisesti kertonut vinkkejä, joilla yritän itseäni tsempata vieraassa kaupungissa ventovieraiden bloggaajien keskellä. Vähän on ehkä lapsen-, kissan- ja talonvahti haussa, mutta periaatepäätös on tehty. Sitten vain kädet kyynärpäitä myöten ristiin, ette mitään kauhean yllättävää tapahdu.

Advertisement

3 responses to “Ehkä ainoa esitys tässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: