Tullaan tullaan

Olen pahoillani, rakas blogini, että olet jäänyt niin vähälle huomiolle, mutkun mutkun tuo tosielämä on ollut niin kamalan kivaa ja ihanaa pitkästä aikaa, joten en sitten ole tullut oikein edes ajatelleeksi koko sinua!

Sitten viime kirjoittaman olen tehnyt niin paljon kivoja juttuja ja kokenut niin paljon hauskoja asioita, etten oikein edes kehtaa kertoa. Parisuhderintamallakin kukoistaa ja kujerruttaa niin että melkein pahaa tekee, käytiin nimittäin niin kivalla kaupunkilomasella ihan tuossa Helsingissä että oikeasti hävettää. Muistelen vaan säälien sitä kolmen lapsen avioäitiä joka tämän blogin aloitti, joka kulki reikäisissä vaatteissa ja ajoittain nälkäisenä, ja joka vuoroin joko läkähtyi kesäbusseissa tai jäätyi räntäsateessa bussipysäkillä odottaen bussia, johon ei ikinä rattaiden kanssa tulisi mahtumaan. Nyt tää jättää nuoremmat lapset isälleen viikoksi, isomman lapsen vie poikakaverilleen ja käy itse hotellissa ja saaristoristelyllä ja siemailee viiniä keskellä päivää ja saa niin hyvää keksiä, että tukka lähtis, jos ei olis niin tiukoilla takuilla.

No okei, jotta ei vaikuttaisi liian söpöisältä, on viimeinkin alkanut tulla korjausarvioita talon marraskuisen vesivahingon jäljiltä. Jos kenelläkään on ylimääräistä 50 000 euroa, voisin lainata. Täällä pitää uusia hela koko sadevesi- ja salaojajärjestelmä, sillä entiset oli rakennettu ihan päin Brinkalaa. Tontilla on kaunis ja kalaisa uimalampi, täysin itsenäinen ja kukoistava ekosysteemi, joka pitää tyhjentää remontin ajaksi ja jota käytetään soranläjitykseen sekä korkea kallio, johon pitää rakentaa ramppi kaivuria varten. Meinaa vähän ahistaa.

Sisätilat tulevat sitten omana aikanaan, sentään lattian kuivatuksen lupasi entinen omistaja maksaa. Meille jää vain kylpyhuoneen purku ja uudelleen rakentaminen, sekä kipsilevyjen ja laminaattien asennus sekä muut pinnoitustyöt yhteen huoneeseen. Lupasin itselleni ajatella että tämä on vain maallista, mutta silti ajatus siitä, että remontin kokonaissummalla saisi todennäköisesti kolme upouutta henkilöautoa, on aivan sietämättömän kuristava. Itse kun ajan vanhalla romulla sormet ristissä ja toivon, että se pysyy kasassa.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: