Lumitykkimies

Olen varmaankin muistanut mainita, että asun haja-asutusalueella? Annan mieluiten ajo-ohjeet talolle muodossa ”Liikennemerkin jälkeen oikealle, ja sitten ajatte sitä silkan metsän reunustamaa metsätietä niin pitkään, että alkaa tuntua että olette sittenkin kääntyneet väärästä risteyksestä. Meidän talomme tulee pian sen jälkeen.” Tästä aika kattavasta ohjeesta huolimatta noin kolmasosa ensikävijöistä soittaa parinsadan metrin päästä, uskon loputtua, että miten ne ohjeet menikään.

Tästä sangen omarauhaisesta sijainnista on se etu, että lähistöltä löytyy maisemia. Jos minä olen mukana kuvassa, ne ovat maisemia isolla ämmällä! Torkahtanut mielihaluni valokuvaamiseen alkaa nostaa taas päätään, ja aion yrittää laittaa tännekin kuvia. Y-miehen aarrelaatikoista löytyi myös ihan ässäkuntoinen Nikon F3, jossa on nyt ensimmäinen rulla sisällä. Jännittää turkasesti mitä sieltä tulee vai tuleeko mitään! Vähän niinkuin olisi raskaana, eikä tietäisi odottaako koiranpentuja vai gorilloita. Molemmat olisi tosi isoja ja kivoja ylläreitä. Niitä kuvia täällä tuskin kuitenkaan julkistelen, sillä olen kuvannut vain lapsia. Kalliille filmille elämän tärkeimpiä asioita, ja jaada jaada.

Tajuatteko mitä viikonloppuna tapahtui? Sen lisäksi että oikeasti pääsin blogimiittiin ilman yhtään estettä tai peruutusta, ja sain vielä siellä aikaiseksi sellaisen maailmojasyleilevän rakastan kaikkea -kännin jotka ovat ihania ja lutusia, niin tadaa! Esikoinen täytti 15 vuotta. Olen.. tämä tuli jotenkin niin äkkiä. Kuopus ja keskimmäinen riitelevät jo siitä, kumpi saa esikoisen huoneen.

Kuopus teki muuten meille tänään ruoan. Ihan kokonaan tuo lasten kasvaminen ei siis olekaan haikea ja surullinen asia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: