Nimittäin!

Te ette ehkä usko tätä, mutta parin vuoden jälkeen olen tavattavissa blogimiitissä, joka on tämän viikon perjantaina, en muista missä, mutta jossain Helsingissä. Ostakaa mulle kaljaa jos haluatte, sillä rahani ovat loppu.Yösijankin saatan tarvita, sillä vaikka lapsenlikat järjestyivät vaivatta, ei ole rahaa hotelliin eikä tuttuja jotka viettäisivät jo aloitettua kesälomaansa normaalisijoillaan radan varren asunnoissaan. Pahus.

Ja kertokaa mitä mä laitan päälle?! Pikkumustan, taasko? Sen saman jossa moikkasin Termostaattoria Tampereella, ja jonka kiskoin ylleni koska se on niin pahuksen paitulimaisen mukava? Se vaatii horosaappaat, ei niitä voi käyttää kesäkuussa! Vai sittenkin sen palleromaisen ruskeakuvioisen, joka on jo nuhjaantunut? Sitä valkoista en laita, sillä en ajatellut olla varovainen juuri silloin. Ehjiä housuja ei ole enää, ja sitäpaitsi ne kaikki lököttävät. Ne muut mustat mekot ovat ihan tylsiä ja monestikäytettyjä. Apua, nainen vaatehädässä, auttakaa!

Aha. Kuopus pyörähti tuossa vieressä kysymässä että saanko piirtää käteen tällä tussilla, näyttäen käsi hankalassa asennossa supertiukkaa spriitussia. Kielsin ehdottomasti, koska se lähtee käsistä vasta aikuisena, ja muistutin että nyt on kuules äiteen puolituntinen olla sosiaalinen, joten matkoihisi. Lapsi nielaisi, ja ehdin jo kääntyä takaisin ruudun puoleen ennenkuin tajusin pyytää näyttämään kädet. Jotka olivat ihan tussissa. Korjasin lausuntoani sen verran että kyllä se teini-ikään mennessä lähtee ja pyysin käyttämään tavallisia tusseja käsiin piirtämiseen.

– Ja nyt minä kävin poistamassa kissasta punkin. Äh, en minä taaskaan ehdi kirjoittaa. Kuunnelkaa musiikkia sitten.

Advertisement

One response to “Nimittäin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: