Blowing bubbles

Oho, tuli vähän pidempi kirjoitustauko kuin oli tarkoitus. On ollut sekä kivaa että ei niin kivaa, ja kivasta on pako mainita Sydän, sydämen Tavastian keikka jonne pukeuduin ihan naiseksi kenkiä ja käsilaukkua myöten, ja sain lämmittävän paljon huomiota ulkonäöni takia. Nyt jälkeenpäin kun ajattelen, niin se aiemmin illalla Vltavassa olutvalintaani kummastellut mieskään ei ehkä oikeasti ollut ihan niin typertynyt olutvalinnastani, etteikö olisi voinut olla ihan hiljaakin. Kuulkaa, olin niin positiivisen huomion että hikisen keikkailun tarpeessa ettei ole tosikaan ja ah, Sydän, sydän oli jotain maailman parasta – taas kerran!

Nyt sitten kun kärsin (EHKÄ MAAILMAN KIVULIAIMMASTA) jännetupen tulehduksesta yksin kotona kykenemättä tekemään oikeastaan mitään, on sentään jotain, mitä muistella. Tänään päätin jättää Panacodit ottamatta, ihan että pystyn edes kuskaamaan lapsia tarvittaessa. Tai päivittämään blogia.

Tämä vaiva on minulle ihan uusi, ja tottakai lukaisin netistä, mitä tästä sanotaan. Opin että jännetulehdusten ennaltaehkäisemiseksi tulee välttää yksitoikkoisia tai rasittavia toistuvaisliikkeitä. Raah raah! Yksitoikkoinen ja rasittava toistuvaisliike kun sattuu olemaan työni kuvaus. Saapa nähdä mitä tästäkin tulee. Tietysti voi olla mahdollista että tarmonpuuskassa kaksi kirveellä kaadettua puuta jotka tunnollisesti pilkoin klapeiksi asti moottorisahaa ja halkaisukirvestä käyttäen saattavat olla jossain yhteydessä tähän vaivaan (ennenkuin joku ihmettelee miksi kaadoin puut kirveellä enkä moottorisahalla, niin paljastan uskaltavani käyttää vain sähkömoottorisahaa, ja puut taas olivat jatkojohdon ulottumattomissa). Tai ne avovaimon erikoiset jotka.. niin, on tässä ollut rasitusta jos jonkinlaista.

Sitä minä vain ihmettelen että miten nämä ikkunat saadaan pestyä. Talo kun ei ole ihan pieni, ja yksi asia mikä tässä talossa viehätti oli valon runsas määrä. Se taas johtuu ikkunoista, joita on paljon. En edes uskalla laskea (oli pakko käydä laskemassa! Yläkerrassa on 18 ikkunaa, alakerrassa vain 4-5, riippuen siitä lasketaanko verstas mukaan laskuihin vai ei. Onhan se osa taloa, mutta ei asuinkäytössä sentään). Vähän toista kuin edellisessä asunnossa, jossa ikkunoita oli pestävissä oleva määrä, tasan 5 parvekkeen ovi mukaan luettuna. Niin että jos jollain on vinkki miten saa klasit puhtaaksi tekemättä yksitoikkoisia tai rasittavia toistuvaisliikkeitä, niin olen kuulolla. Kotiavun palkkaaminen ei käy, sillä rahapula on ikävä tosiasia, kiitos lasten kesäleirien, esikoisen harrastuksen ja bensan hinnan. Ai niin ja sen Sydän, sydämen keikan, sillä ei sitä asua kotoa valmiina löytynyt.

Advertisement

6 responses to “Blowing bubbles

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: