Pakko päästä pois täältä

Olen nyt onnistuneesti järjestänyt kuopuksen 8-vuotiaaksi ja keskimmäisen 10-vuotiaaksi. Koska olen elämäni aikana järjestänyt muutamatkin lastenjuhlat (X-miehen kanssa asuessa vieläpä tuplasynttärit kaikille, omat sekä kavereille että sukulaisille), osaan jo mennä siitä mistä aita on matalin. Juhlat järjestettiin siis samalla teemalla ja samana päivänä, kutsutkin samassa formaatissa. Molemmat saivat valita mieleisensä elokuvan, kutsu oli lipun muodossa, ja kaikille tehtiin fiini jäätelöannos paperisateenvarjoineen ennen elokuvan alkua. Kiitos Y-miehen yltiöinnostuneen asenteen viihde-elektroniikkaa kohtaan, elokuva katsottiin valkokankaalta ja jytinäkone (vauvanorsun kokoinen äänentoistoon liittyvä laite) laitettiin päälle.

Siihen loppuivat yhtäläisyydet. Siinä missä tytöt availivat paketit järjestyksessä ja jokaiseen lahjaan keskittyen, antajaa kauniisti kiittäen, pojat raastoivat paketin silpuksi ja juoksivat ympyrää pyssyt kädessä. Siinä missä tytöt söivät jäätelönsä ja keskustelivat samalla, pojat juoksivat ympyrää pyssyt kädessä. Siinä missä tytöt katsoivat elokuvaa vain elokuvaan liittyen supatellen, juoksivat pojat ..no, arvaatte varmaan. Siinä vaiheessa kun yksi pojista juuttui hihastaan kylpyhuoneen suihkuun ja kastui läpimäräksi, olin vaipua epätoivoon, mutta enpäs vaipunutkaan. Paitsi ihan vähän.

Vauvakuume ainakin helpotti.

Advertisement

2 responses to “Pakko päästä pois täältä

  • Sininen

    Kiitos päivän nauruista! Ihanaa kuulla, ettei tää oma meno olekaan ihan erikoisen epäonnistunutta.
    Mulla on myös kolme lasta, 12-, 10- ja 7-vuotiaat. Keskimmäinen on poika. Ja kaikilla synttärit näihin aikoihin…

  • kupla

    Komppaan täysillä! Ja mikä sattuma, tartuin itse suihkuun hihastani, tai siis suihkun hanaan, kun hain ämpäriin vettä (jolla ÄKKIÄ huuhtaisisin koiran tassuja ettei kurasta koko taloa kun me mennään kaupungille) ja tottakai suihkun suutin osoitti suoraan housuihini. Ei menty ihan niin äkkiä sinne kaupungille… 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: