Rakkautta on siivota raato toisen puolesta

En kauheasti rakasta hämähäkkejä, mutta en enää kamalasti kiljukaan niitä nähdessäni, sillä yhdessä asunnossa oli jättiläissuuria lattianraoista ryömiviä veijareita, joihin jotenkin tottui. Täällä eleleviin isorantahämähäkkeihin en aiokaan tottua, sillä ne ovat hirviöitä, joihin kukaan täysjärkinen ei voi suhtautua hikoilematta ja tärisemättä.

Hiljattain Y-mies teki löydön: wc-altaan ja istuinrenkaan välistä löytyi kuoliaaksi litistynyt hämähäkki. Läpimitaltaan se oli nykyisessä olomuodossaan euron kolikon luokkaa, eli ei jättiläinen, mutta ei mikään helposti ohitettava hitunenkaan. En oikein osaa suhtautua siihen. Toisaalta ällöttää ajatella miten lähellä herkkiä paikkoja se yökötys on hiippaillut, mutta toisaalta säälittää. Poloinen on vain etsinyt ruokaa ja mennyt piiloon turvalliselta tuntuvaan koloseen, kun ..mikä tuolta lähestyy? …Mikä tuo laskeutuva kahdesta puolipallosta koostuvaRRRRITTTTS!!!!

Advertisement

One response to “Rakkautta on siivota raato toisen puolesta

  • noona

    autsss. Tsemia hamahakkitaisteluun. Ma olen joutunut jo antamaan periksi vaarattomampien otusten kohdalla, niita kun taalla Aussilassa riittaa joka rakoseen, mutta kun eilen grillin vieresta loytyi myrkyllinen red back kutomasta verkkoaan, paasi kiljaisu. Kovaa. Ja sitten liiskaantui hamppis. Yokkkkk.

    Blogissani olisi sulle myos tunnustus tarjolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: