Sinä saat peukkuni

Minä en oikein tiedä miten tässä näin kävi, mutta vieroitin itseni vahingossa Facebookista. En ole päivittänyt tilaani herran aikoihin, mutta pistäydyn siellä kyllä aina kun minulla on hirveästi ylimääräistä aikaa, eli ehkä kerran viikossa.

Se alkoi siitä että latasin kännykkään uuden, muka paremman version fb-sovelluksesta. Sehän oli ihan huono, ja pian olisikin pitänyt päivittää taas uusi versio. Tulin kuitenkin lukeneeksi mitä kaikkea sovellus saisi luvan puhelimessani tehdä, ja niinhän siinä kävi että epäluulo ja varovaisuus pistivät poistamaan koko Facebookin niin pitkälle kun sen Android-puhelimesta saa, ja tietokoneellahan en joka päivä enää istu. Alussa oli ikävä, nykyään pelaan tauoillani raivokkaasti pasianssia. (Klondiken läpimenoprosentti noin 15, Pyramidin 36 ja Golfin ahdistavat 2,5.)

Välillä tekisi mieli näin läppärillä ollessa kirjoittaakin feseen jotain, mutta sitten iskee ihme kainous, eikä minulla olekaan mitään asiaa. Epäilen että kuulumiseni saattavat kiinnostaa juuri niitä ihmisiä joille en välttämättä haluaisi niitä jakaa, sillä tunnistin itsessänikin aika kenkun piirteen; ryhdyin seuraamaan vähän alle parikymppisen kahden lapsen äidin elämää vähän muu kuin rakkaus ja hyväksyntä rinnassani.

Sitten oli vielä se ristiriita, että kirjoitanko normaalisti kirjakielellä vai muokkaanko kirjoitustyyliäni toisen kommenttilaatikossa sen toisen kirjoittamaan tyyliin. Eli jos vaikka Janzuuuuu kirjoittaa että ”Vittuxtaatana kun mul menee hremo kun se äijä ei viel oo tuonu vaippoi, varmaan se on menny taas panemaan entistä emäntääsä! saat  ripe turpaan ko tuut! soitan polliisit jos kehtaat ennää naamas täälä näyttää !!”, niin eikö se olisi loukkaavaa toisaalta vastata normaalisti omaan tyyliin kielioppia käyttäen, mutta vielä loukkaavampaa yrittää leikkiä lukihäiriöistä nuorisokielen taitajaa?

Ei ole helppoa ihmisen elämä, ei.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: