Uskalla olla upeampi

Milloinkahan minä opin, että heti kun kirjoitan että hyvin menee, alkaakin mennä huonosti? En varmaan ikinä.

Dramaattisin hetki viimeisimmän kirjoituksen jälkeen oli varmaankin silloin, kun olimme yömyöhällä koko perhe autossa menossa sairaalaan ehjäämään kuopuksen ja sohvapöydän välisessä konfliktissa periksiantanutta korvalehteä, ja esikoinen vanhana verikammoisena sai paniikki/pyörtymiskohtauksen.

Tai saattoi se olla silloinkin, kun minä pakkasin autoon kissat ja lapset ja läksin pois Y-miehen luota – viikonlopuksi vain, mutta suutuspäissäni kuitenkin.

Korva paikattiin liimalla ja siitä jää hieno arpi, ja parisuhdettakin on paikkailtu, mutta voi olla että arpi jää tästäkin.

Ikävä kyllä X-miehestäkin on taas runsaasti riesaa. Toukokuusta asti avoinna ollut uusi tapaamissopimus ei ota syntyäkseen, ja olen kerrankin armollinen ja säästän teidät yksityiskohdilta. Kauheaa miten isona yllätyksenä aikuiselle ihmiselle tuli se etten aio kuljettaa lapsia tapaamisiin ennen kuin uusi sopimus on saatu aikaiseksi. Minä kyllä ilmoitin kirjallisesti jo viiden kuukauden väännön jälkeen että nyt loppuu minulta vastaantulo ja ymmärrys, ja nyt seitsemän kuukauden jälkeen olen entistä vankemmin sitä mieltä, että on jo aika X-miehen maistaa aikuisen elämää. Hän oikeasti odottaa että lapset toimitetaan hänelle kaupungin sisäisen lipun piiriin koska se olisi hänelle niin kätevää. Niinkuin varmasti olisikin, mutta kukaan muu kuin hän itse ei taida olla sitä mieltä, että tässä yhtälössä hänen mukavuutensa olisi The Juttu.

Advertisement

2 responses to “Uskalla olla upeampi

 • Tiina

  Voi sentään. Parempaa jatkoa tälle vuodelle!

 • HannaHoo

  Jos oon ihan rehellinen, niin pikkujuttujahan nuo. Ihan jokapäiväistä kauraa.

  Pieniä kolhuja tulee niin fyysisiä kuin parisuhteeseenkin, ja tilalle voi kasvaa jotain vahvempaa, vaikka arpi jäisikin?

  Enkä usko, että se Y-mies on harhautunut luulemaan helpolla pääsevänsä, kun sinut elämäänsä halusi! 😉

  Yhden liki vastaavan exän kanssa taistelleena annan neuvon, että jätä todellakin tapaamiset miehen vastuulle, lakkaa kantamasta huolta. Jos kiinnostaa, niin keksiihän se keinot hakea ne vaikka Utsjoelta. Jos ei kiinnosta, se on voivoi, ja sun lapset on ihan tarpeeksi fiksuja tajutakseen missä mennään ja kenen ”vika”.

  Hauskaa/Rauhallista/Menestyksekästä/Ihanaa Uutta Vuotta kummiskin, kehtaan toivotella vielä tässä vaiheessa!

  HannaHoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: