Tissit mainittu

Jos olette ikinä kompastuneet mustaan kissaan pimeällä pihatiellä, tiedätte miten epätodelliselta se hetki ilmassa tuntuu. Epätodellisuuden tuntu katoaa noin sekuntia myöhemmin, kun muutenkin särkevät luut tärskähtävät tantereeseen ja veren tirsuminen kudoksista alkaa.

Sanoinko muuten että sain lähetteen paikalliseen sairaalaan epämääräisten kipujeni ja muiden oireideni vuoksi (joita en ilkeä tässä eritellä, mutta jotka ovat aika pitkälti luettavissa erään reumataudin oireluettelosta)? Sain minä. Tosin kun ottaa huomioon että kuopus on ehtinyt odotella kutsua nielurisaleikkaukseen jo viisi kuukautta, en aio pidätellä henkeäni omaa kutsuani odotellessa. Puren hammasta ja pärjäilen, kuten tähänkin asti. Hassua muuten että nyt kun vaadin saada puheeksiottokeskustelun poissaoloista esimiehen kanssa ja hän on tilanteestani tietoinen ja ihan luvalla luvannut olla pois aina kuin en pärjää, jaksankin töissä paljon paremmin! En jummarra.

Nuorimmat rakensivat tänään legoista punakeltaisen shakkilaudan ja nappulat. Kehuin oivaa ideaa, ja tulin maininneeksi että isot lapset ne vasta legoilla leikkivätkin, kun osaavat tehdä niillä kaikkea noin hienoa. Kuopus hymyili kauniisti ja alkoi rakennella jotain uutta asiaa. Hetken päästä näin lattialla lego-akkelin, jolla oli tissit.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: