Move it, move it

Töistä lähtiessä sain töihin tulevalta Y-mieheltä rakkauslahjaksi energiajuomatölkin, koska olin valitellut aiemmin päivällä puhelimessa väsymystä, eikä Y-mies tahdo minun nukahtavan rattiin (Sanotaan se kaikki yhdessä: aaawwwwww!). Join sen matkalla autolle ja pyyhkielin samalla liikutuksenkyyneleitä. Juotuani tölkin tyhjäksi asetin sen auton katolle heittääkseni Y-miehen myöskin ojentamat kauppakassit takapenkille. Pamauttaessani takaoven kiinni tuuli tarttui tölkkiin ja heitti sen kierimään koko katon pituudelta, alas tuulilasia konepellin yli ja vips, matalan aidan toiselle puolelle. En tietenkään halunnut olla roskaaja, joten lähdin kuuliaisesti hakemaan sitä. Mainitsinko matalan aidan? Noin polvenkorkuisen? Ei pitäisi olla mikään ongelma edes kaksivuotiaalle. Eihän?

Minä unohdin, että ylläni oli polvipituinen toppatakki, vetoketju hyisen viiman takia tiukasti kiinni. Rivakka jalannostoni epäonnistui tyystin, mutta massa oli jo liikkeellä, joten maahan aidan toisella puolella osuva jalkani vääntyi polvesta. Ei edes kovin epäluonnollisesti, mutta juuri ja juuri sen verran, että jo muutoinkin huonosti kuopassa pysyvä reisiluu narskahti kivuliaasti saaden minut horjahtamaan. Tottahan otin aidasta tukea etten vallan kaatuisi, mutta epäonnekseni sillä huonolla kädellä.

Polven vääntymisessä ja luun narskahtamisessa ei ollut syytä huutoon, mutta käden osumisessa aitaan oli. Miten pääsin takaisin aidan yli tölkin kanssa luultuani sormien jänteiden repeytyneen paikoiltaan, on verenkarvaisen usvan peitossa. Naurukin tuli vasta autossa. Pieni performanssitanssi parkkipaikalla piristää!

Lääkäri määräsi vaihteeksi lämpimiä hauteita ranteen hoitoon. Olen nyt syönyt kokeilun vuoksi kaikenlaisia pikkupillereitä, tuloksetta. Jos vielä menen valittamaan, lääkäri aikoo pistää siihen kortisonia. Vieläkään ei kuulema kannata varsinaisesti selvittää mikä kädessä on, kun on jo selvitetty mitä siinä ei ole (lähinnä reumaa). Huoh.

Advertisement

One response to “Move it, move it

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: