Pom pom pomputtaa

Törmäsin toisaalla ihan höpöhöpötestisivuun, jonka nimi on höpöhöpöhauskasti Tunne lukkosi – testaa tunnelukkosi. Sen mukaan minulla on yksi erittäin vahva tunnelukko – uhrautuminen – ja neljä vahvaa tunnelukkoa – ulkopuolisuus, pessimistisyys, alistuneisuus ja kietoutuneisuus. Epäonnistuminen, emotionaalinen estyneisyys, rankaisevuus ja kaltoin kohtelu (?) ovat enää keskivahvoja, ja hyväksynnän haku, vajavuus ja suojattomuus ovat pelkästään heikkoja. Ilman tunnelukkoa selvisin osa-alueista riittämätön itsekontrolli, oikeutus, hylkääminen, tunnevaje, vaativuus ja riippuvuus.

Kaikkeen sitä kallisarvoista aikaansa tuhlaakin. Haluaisin nähdä sen äiti-ihmisen, joka selviää tuosta testistä olematta uhrautuva ja alistunut. Sitäpaitsi pessimistisyys ja ulkopuolisuus ovat hyviä asioita. Pessimisti ei pety koskaan!

Tiesittekö muuten että jouluni menee pilalle? Menee se, sille on ladattu niin valtavasti odotuksia, onhan tämä ensimmäinen joulu omassa talossa ja Y-miehen kanssa. Kun tämä asia on nyt tiedossa ja selviö, ei voi kun ilahtua jos joku asia ei menekään myttyyn!

Alkaa muuten olla vuosi siitä kun siirryin wordpressiin. Sen kunniaksi on blogipippalot 11.11.11. klo 17 alkaen Janoisessa Lohessa. Nähdäänkö siellä? Eikä ne minun kunniakseni ole, kunhan vain lääkityksen tahmentavat aivoni haparoiden muistelevat, miten sitä huumoria harrastettiin.

Ei ne muista, mutta se voi kyllä johtua siitäkin, että esikoinen seurustelee.

Advertisement

9 responses to “Pom pom pomputtaa

 • HannaHoo

  Saman testin oon muistaakseni tehnyt, ja suunnilleen samoilla linjoilla. Pitäisköhän tehdä uudestaan!? On elämä heitellyt ja tilanteet muuttuneet.

  Esikoinen seurustelee? Pahapaha. Äidille siis, Esikoiselle varmaan tilanne jees, kunnes tulee se ensimmäinen ero ja särkynyt sydän, jolloin pitää pitää se pokerinaama vaikka mikä olisi. 😉

  HannaHoo

  • 3xikuisuus

   Enpä tiennyt että tämä päivä näin pian edessä olisi, enkä sitä miten paha paikka tämä minulle olisi. Onneksi tytär ei ole seuraamassa äitinsä jalanjälkiä. Jos seurauksena olisi pelkkö sörkynyt sydän, olisin hirmu helpottunut.

 • Zepa

  Aijai, jos suunnitelmat pitää olen Birdyn kans Treella 11.11. Jos olen tullut illaksi kotiin, olen epäilemättä liian väsy lähtemään… nää perjantait, se ei vaan onnistu. Olen aina perjantaisin kuollut!

  • 3xikuisuus

   Ei ole reilua. Vastustan.
   ..Entä jos yritän tuoda Termostaattorin tullessani? Ei se niin kamalan kaukana tästä asu. Äkkiäkös sen kolkkaa ja tuo nähtäväksi.

   • Zepa

    Erittäin paha houkutin! Voi kamala. Mitä mä nyt sanon? No, ei se lähe kumminkaan, mitä turhia miettimään.

 • SusannaFin

  Heh, toi oliki hauska höpötesti. Mulla tuli erittäin vahvoina Uhrautuminen Rankaisevuus Kaltoin kohtelu Epäonnistuminen Pessimistisyys 😀

  mä en kyllä ole alistuvainen. Mut uhrautuvainen senkin edestä, eiköhän se kuitenkin ole vähän sama asia, noin niinko lapsiperheen arjessa 😀

  • 3xikuisuus

   Ja mä luen jatkuvasti ton kietoutuneisuuden kieroutuneisuutena, mutta ilmeisesti sitä ei edes mitattu. Taatusti olisi yhtä konkreettisesti mitattavissa kuin joku ihme kietoutuneisuuskin.

 • termostaattorit

  En mitenkään tahdo neuvoa miten lapset tulisi kasvattaa. Jos kuitenkin saisin antaa nuoremmalle itselleni minkäänlaista neuvoa, niin sanoisin ”hanki arpikudos nuorena”.
  Harva meistä on ensirakkautensa kanssa. Siksi me kuuntelemme jukeboksista Eppu Normaalia.

 • 3xikuisuus

  Eppu Normaalista kuulin hauskan jutun. Teinit olivat sutineet seinään ilkivaltatarkoituksessa ”Eppu Normaali”. Paitsi että kun työ oli vielä kesken, huomattiin että Normaalin toinen a jäi uupumaan, joten pelastaakseen kasvonsa he jättivät sen muotoon ”Eppu Normal” ettei se olisi ihan tyhmän näköinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: