Piste ja reikä

Koska tällä hetkellä mikään ei tunnu oikein miltään, olen unohtanut kertoa että laitoin tapaamissopimuksen lastenvalvojan kautta eteenpäin. Siitä on jopa seurannut jotain: X-mies laittoi saman päivän aikana kolme (!) sähköpostia, joissa paimentaa minua hoitamaan lapsia paremmin. Minun täytyy kuulemma ”huolehtia aktiivisesti” siitä, että lapset tapaavat toisia lapsia myös kouluajan ulkopuolella, etteivät he kärsi uuden kotimme ”eristyneestä” sijainnista. Lolz. Lisäksi keskimmäinen kuulema kävelee väärin ja tulee saada fysioterapiaan pikimmiten. Lolz sillekin. Ei unohdeta sitä, että kuopuksen ryhti on niin huono, että ortopedi olisi paikallaan. Huoh. Ja että on tosi outoa kun koulusta ei ole otettu häneen yhteyttä ja tarjottu lasten tietoja kultalautasella. Just just.

Siskoni tunnusti että hänestä oli ihan kamalaa kun jätin X-miehen, joka oli minun miehekseni varsin tunnollinen ja kunnollinen. Nyttemmin hän on sitten kyllä ymmärtänyt. Eikä kenellekään liene yllätys, että uusi harrastukseni, ampumaurheilu, sujuu mainiosti. Kun maaliin kuvittelee tietyn naamaan, jaksan tähdätä aina uudestaan ja uudestaan.

Paitsi että just tällä hetkellä en pysty. Kompostia hämmennellessä sain skraidun käteen, ja unohdin puhdistaa sen. Se on ikävän näköinen, muttei varsinaisesti että aseen käsittelyä. Toisen ranteen vanha vamma, joka uusi töissä nostaessani vähän turhan huolettomasti kahdenkymmenenkilon säkkiä hartiakorkeudelle, taas estää. Hyppysissä ei välttämättä pysy mikään, joten ehkä on parempi pitää poissa käden ulottuvilta kaikki kynää vaarallisemmat (ja painavammat) esineet.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: