Syötä kädestä ja paijaa

Toisaalla netissä mainittiin kirjoitusaiheiden puuttuessa olevan täysin sopivaa kirjoittaa hakusanoista, joilla blogiin on päädytty. Kokeillaan, vaikka luulen että saatatte yllättyä.

Blogin nimi 32 osumaa. Tuota noin, olisko kirjanmerkki tai sivumuisti jotain?

Tilkkupeitto kutomalla 2 osumaa. Helppoa! Valitsee hienot langat ja kutoo ainaoikealla ruudunmallisia paloja. Jos haluaa päästä helpolla, voi kutoa myös pitkiä usean ruudun kaistaleita. Sopii ensimmäiseksi isoksi käsityöksi tai aivojen tyhjennykseksi.

Miksi otsalohko kirvelee? No niin, aletaanko tässä päästä elämän suurten kysymysten äärelle? Jos kylmien juomien vähentäminen ei auta, pitää vain laittaa elämä kuntoon niin että mikään ei ressaa eikä ahista.

Everything went better than ..expected? Kyse on tästä meemiöstä. 

Minulla ei täysin pitävää ja aukotonta tietoa ole näiden synnystä, mutta veikkaisin että rage guy oli ennen sitä. Tarpeeksi monta kertaa kun pieni sarjakuva loppui että ffffffuuuuuuu, oli virkistävä ja huvittavaa todeta että välillä tosiaan menee vähän paremmin.

Rage guy -sarjikset ylipäänsä puhuttelevat minua kovasti. Kuka tahansa voi tehdä niitä, ja olen itsekin tehnyt muutaman. Niissä voi kuvata ongelman, yleensä vähäpätöisemmän kuin suuremman, ja tehdä siitä hauskan. Itseasiassa kuulostaa aikalailla tältä blogilta.

Jalan pituus kengän koko Mikäli on tarkoituksena esimerkiksi kutoa villasukat henkilölle jonka jalkaa ei pääse mittaamaan mutta jonka kengänkoko on tiedossa, saadaan jalkaterän pituus selville kertomalla koko kahdella, jakamalla sen kolmella ja sitten vähentämällä 1,5. Heleppoa! (Ja kärkikavennusten aloituskohta selviää, kun vähennät 1,5 sijasta 3.) En tiedä miksi se näin menee, mutta näin se menee. Testaa vaikka itseesi.

Kikkeli jäykistyy Niin, toisinaan sille käy niin. Kuulin kaverilta.

Kun mies on jatkuvasti pahantuulinen Tämä onkin visainen pulma. Silloin voi tietysti tarkistaa ruokintaa. Väheneekö kitinä, jos tarjotun oluen lämpötilaa lasketaan? Muista tarkistaa se ranteesi sisäpinnalle ennen pullon antamista! Jotkut myös haluavat pullonsa yksin, mutta toisille on tärkeää, että olet näkösällä. Pahantuulisuutta ja kiukuttelua voi myös lisätä se, jos mies pelkää hänelle kuuluvan kiintymyksen valuvan toisaalle. Muista vakuuttaa miehelle, että hän on sinulle hyvin tärkeä, vaikka elämääsi kuuluu muitakin ihmisiä. Muista tarjota tarpeeksi läheisyyttä ja syliä.

Mistä vetoa että saan sinut sanomaan violetti? Haha, tiedän tämän jutun.

-Lyödäänkö vetoa että saan sinut sanomaan violetti?

-Okei.

-Toista siis perässä: Punainen.

-Punainen.

-Sitten sano vihreä.

-Vihreä.

-Sitten sano oranssi.

-Oranssi.

-Hahaha! Sanoinhan että saan sut sanomaan oranssi!

-Ai miten niin, munhan piti sanoa violetti?!

 

 

 

 

(Varoitus: Tällä konstilla voi saada kavereista entisiä kavereita.)

 

 

Kun seksi loppuu muutetaanko eri huoneeseen No jos jaksaa muuttaa eri huoneeseen monta kertaa viikossa tai jopa tykkää siitä, niin mikäs siinä sitten! Aikuisia ihmisiähän tässä ollaan.

Hakusanoilla tultiin blogiin Kappas vain, niin tehtiin.

 

Advertisement

One response to “Syötä kädestä ja paijaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: