..or maybe they want to irritate me?

Minulla olisi vähän avauduttavaa X-miehestä, jaksatteko kuunnella? Ei se mitään, avaudun silti. Sitä tapaamissopimusta ei ole edelleenkään, ja siitä johtuen on ruvennut tulemaan niin paljon sekaannuksia, että pyysin taas laittamaan tekstarin samalla viikolla, kun aikoo lapsia tavata. Luonnollisesti kaikki sekaannukset johtuvat X-miehestä itsestään, ja kiitos ihanan älypuhelimeni, pystyn sen osoittamaan varsin nopeasti. Yhtä luonnollisesti minkäänlaista pahoittelua väärinkäsitetyistä tapaamisajoista ei ole kuulunut. Ja ihan samalla logiikalla X-mies ei aio minkäänlaista viestiä laittaa, koska ”ei minun tarvitse” ja ”meillähän on jo melkein sopimus”. Saapa nähdä, vieläkö tässä oikeuteen joudun tapaamisten estämisestä.

Ehkä pääsisin helpoimmalla kun laatisin tapaamissopimuksen itse ja lähettäisin sen lastenvalvojalle vahvistettavaksi, mutta sen verran X-miestä tunnen, että tiedän siitä nousevan jumalattoman haloon. Että mitä, hänenkö ylitseen tässä näin yritetään kävellä! Että hänenkö oletetaan alistuvan tuollaiseen, että noin vaan sanellaan mitä hänen pitäisi tehdä ja milloin?! Että hänhän on sentään jo uusissa naimisissa, ei hän voi entistä akkaa tuolla tavalla totella! Että kyllähän hän sen sopparin laatii, tässä kun kerkiää vaan.

Mainittakoon nyt vielä, etta asia on ollut auki toukokuusta asti. Alan jo epäillä, että se on edelleen ensi toukokuussakin auki.

Katsokaa hauska video, jos ahdistaa. Niin minäkin teen. Tai järjen ääntä.

Advertisement

3 responses to “..or maybe they want to irritate me?

 • HannaHoo

  Mitä jos vaan antaisit asian olla? Miksi sä tunnet olevasi vastuussa lasten ja etävanhemman tapaamisista? Jollei hänellä riitä aikaa ja energiaa asian järjestämiseen, miksi sulla pitäisi riittää?

  Heitä hanskat tiskiin, helpommalla pääset. Lapsille kerrot asian niinkuin se on, että vapaus on isää tavata, kunhan isälle sopii.

  HannaHoo

 • 3xikuisuus

  No se vähän niinkun ON mun velvollisuus. Aikanaan kun keskimmäinen sai leikkipuistossa turpaan ja käytiin sosiaalityöntekijän luona, sain lopuksi loppulauselman postissa. Siihen oli kirjattu että isä kertoo ettei äiti tue lapsen isäsuhdetta tarpeeksi. FML.

 • HannaHoo

  Miten se isä tukee äidin äiitisuhdetta? Miksi sun pitäisi sen kummemmin sitä suhdetta tukea, eikö tuo x oo ihan täyspäinen virallisesti, joten osaa varmaan hoita suhdetta lapsiinjos halua vaan riittää?

  Aikoinaan samassa tilanteessa tulin sossutädeille aika kipakasti kommentoineeksi, sanoin että mun tukemiseksi riittää se, että en oksenna jos vilauksen nään herrasta kun lastaan hakee tuo tuo. Nyt helpottaa, kun tapaavat pari kertaa vuodessa jossain, ”lapsi” (liki 18…) käy kuittaamassa ne huono omatunto-rahat ja hampurilaisella.

  Usko pois, helpommalla pääsee, kun aktiivisesti unohtaa, että lapsilla toinenkinbviologinen vanhempi, hoitaa asiat kuin sitä ei olisikaan.

  HannaHoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: