She looks like you

Ei saa retostaa. Kel onni on, sen kätkeköön. Se oli aiemmin ihan kiva, mutta ylpistyi kun sai miehen. Sekin nykyään luulee niin olevansa jotain.

Jotain ylläkuvatun kaltaista kuvittelisin ihmisten ajattelevan, jos kertoisin mitä minulle kuuluu. En siis kehtaa kertoa kuulumisiani kenellekään. Jos joku utelee kuinka on talossa ja avoliitossa sujunut, vastaan vaan että ihan kivasti ja vaihdan puheenaihetta. En ikinä voisi kuvata miten mykistyn onnesta ja silkasta tyytyväisyydestä monta kertaa päivässä: Kun lapset viipottavat pihalla sokeana ja kuurona kaikelle muulle kuin leikille, kun teini tulee naapurista hoitamasta hevosia, kun mies paistaa pihvejä ulkogrillissä, kun kissa tuo päästäisen hampaissaan, kun laitan tiskikoneen päälle, kun vien pyykkiä kodinhoitohuoneeseen, kun asetun nukkumaan omalle puolelleni sänkyä, kun saan työntää jalkani peittojen alla vasten paljon lämpimämpää jalkaa, kun lapset tekevät akrobatiatemppuja sisällä, kun leikkaan nurmikkoa, kun Y-miehen lapset ovat käymässä ja olohuone on viimeistä paikkaa myöten täynnä, kun käyn postilaatikolla, kun saan mennä miehen kanssa yhtä matkaa töihin, kun lapsilla on joku ongelma ja Y-mies ehtii hoitaa sen ennen minua, kun joku on jo tietokoneella ja minä voin mennä toiselle, kun laitan saunan lämpiämään, kun lähden töihin ja sankka usva tekee ajamisesta jännittävää, kun sudenkorento lentää läheltä ohi ja kuulen sen liki mekaanisen pärinän, kun joudun uloslähtiessäni miettimään mille ovelle jätin kenkäni.

Niin että ihan kivasti menee, kiitos vain kysymästä.

Advertisement

9 responses to “She looks like you

 • Celia

  Minusta on kiva lukea, että sinulla menee hyvin. 🙂

 • kolmenmami

  Ihanaa, että päivä paistaa… LINNAASI!!! …se antaa toivoa meille tänne risukasoihin… Prinssi ja keksiä ja naapurissa polle 😉
  -näistä voi vaan meikäplikka haaveilla!

 • ambra

  Jes, hyvä! Ihan kiva kuulostaa mahtavalta 😉

 • enkunalma

  Aika aikaansa kutakin tai jotenkin sinnepain, ole vaan ihan avoimesti onnellinen tassa hetkessa silla kylla sinulla on siihen taysi oikeus. Se, jolle menee sinun onnestasi herneet nenaan…. joutuu syomaan usein hernesoppaa. 🙂

 • termostaattori

  Mitä minä silloin aikoinaan kahvilla sanoin? 😉

  Universumi tasaa puntit aina lopulta.

 • Ohari

  Tämän ajatuksen voi helposti tavoittaa. Ihme homma on, että ei osaa oikein sanoa suoraan, että helevetin hyvin menee ja tätä mulle lisää kiitos, olen kauhean onnellinen. Suojeleeko siinä sitten itseään pahantahtoisilta kommenteilta tai – apua – siltä vahingonilolta sitten, jos asiat joskus eivät olekaan pelkkää päivänpaistetta? En tiedä, mutta samalla taktiikalla vedetään, eli ihan oukkei kiitos, mites sulla 🙂

 • 3xikuisuus

  Hitsi, kiitos kun ette lyttää. Tottakai minä tiedän että tässä tulee taatusti vielä kaikenlaisia ryttyjä ja kupruja ja muuta elämänmakuista, mutta juuri nyt, tässä ja tällä hetkellä… Minä keinutan itseäni riippumatossa ja keskityn hengittelemään, etten vallan pakahtuisi. (Oikeasti yritän keskittyä vain kirjoittamaan mutta se on vaikeaa, kun Y-mies tyhjentää tiskikonetta ja lapset valmistautuvat yöpuulle samalla keskustellen monoteisimista ja englantilaisten jumalista, Thorin vaatetustakin on sivuttu.)

 • irkku

  Aivan ihanaa lukea tällaista positiivista, onnenmykkyräistä olotilaa johon jokaisella pitäisi olla mahdollisuus. Aivan ihanaa tietää että viimeinkin sinulla on noin julmetun hyvä olo! Kel onni on se onnen kätkeköön- se on kuule ihan kukkua koko lause! Jos joku on kade toisen onnelle niin silloin on lähinnä peiliin katsomisen paikka sillä kateellisella, kukaan kun ei sitä onnea saa ”ilmaiseksi” ja sen kun voi herkästi kadottaa jos sitä ei ymmärrä silloin kun se kohdalla on. Erittäin hyviä syyspäiviä sinulle ja koko perheellesi!

 • -kummitus-

  Minusta on upeata lukea, että teillä kaikilla menee hyvin. Kun ne huonotkin jutut vielä saattavat teidät saavuttaa, niin kannattaa nauttia nyt ja kerätä hyviä muistoja niin paljon kuin kerkeää. Ei se ole keneltäkään pois, että sinulla on hyvä olla. Päinvastoin se yleensä vielä heijastuu ulospäinkin ja antaa hyvää myös muille.

  Ainakin itse hymyilen niin paljon enemään nykyään. että oikein pahaa tekee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: