By fire light

Tänään sattui aika kamalaa.

Hiplailin puhelintani remonttifirman toimistossa, kun Y-mies viilaili entisen asuntonsa remonttisuunnitelmaa remonttifirman edustajan kanssa. Huomasin ilokseni, että blogiin on tullut uusi kommentti, mutta ilo vaihtui hyvin nopeasti kylmään kauhuun, kun huomasin kuka oli lähettäjä.

Se olin minä itse.

Minä itse, as in omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

Kohtalaisen pitkän WTF-hetken jälkeen arvelin että joku sekä live- että blogituttu on nyt tekemässä kevyttä källiä, joka toimii ehkä liiankin hyvin henkilökohtaisen ahdistustasoni noustessa huippulukemiin. Mietin näetsen sitäkin mahdollisuutta, että nimeni kirjoittaminen omaan anonyymiin blogiini onkin jonkin pahantahtoisen tahon suora vihjaus; tiedän kuka olet, missä asut jne. Jokainen tietää tämän teeman myriadeista kauhuelokuvia, jotka kaikki jatkuvat enemmän tai vielä enemmän verisesti. Siispä otin puhelimen käteen ja aloin soitella läpi ihmisiä, jotka tietävät että kirjoitan tänne, ihan vain ilmoittaakseni että pila toimi hahhah, eihän minulla ole murhaajaa perässäni?

Kukaan ei kuitenkaan tunnustanut.

….Jatkuu seuraavassa numerossa.

No ei vaiskaan. Aika pian selvisi että olin unohtanut tyhjentää selaimen välimuistin äidin luona kyläillessäni, kommentoinut omalla nimelläni ihan toista wordpressin blogia ja PAM! kun äiti sitten kommentoi tänne, kentissä oli jo omat yhteystietoni jotka sitten lähettyivät siinä samalla.

Oli helppo nauraa kevyttä naurua asian todelliselle tolalle, mutta vain siihen asti, että kehätiellä kotiin päin ajaessa ajoimme onnettomuuspaikan ohi, jossa suurinpiirtein ikäistäni naista elvytettiin ruttuisen auton vieressä.

On niin helppo pelätä murhaajaa, mutta se tosiasia että seuraava kaupppareissu voi koitua kohtaloksi, on paljon hankalampi hahmottaa.

Advertisement

2 responses to “By fire light

  • Piikkisika

    Vaikka meinasinkin saada sydänkohtauksen ja syyllistyä, oli kiva jutella pitkästä aikaa! Onneksi selvisi. Phiuh. Vaikka tuntuukin vielä vähän valheelliselta vaikka olen puhas kuin palokärki.

  • 3xikuisuus

    Senkin turhaansyyllistyjä. Listani oli laaja ja hätääntyneesti henkilöstä toiseen poukkoava, ei mitenkään sinuun erityisesti kohdistuva. Pus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: