Kolme sisiliskoa tähän mennessä

Kunpa nettiyhteys jo saapuisi. Iso osa nettisivuista ei ole erityisen känny-ystävällisiä, joten lataaminen kestää, kestää ja kestää. Minä en kestä, joten teen sitten sijaistoimintoja, joiden seurauksena selkä on jumisempi kuin aikoihin. Tänään huomioni sai nurmikko, jonka leikkasin kun minulle näytettiin missä on sytytystulppa. Itse tankkasin, kun itse tajusin että löpö loppui. Sen innoittamana saksin pihatien reunalta lisää alaoksia puista, ja taputtelin tyytyväisenä oksasaksia, jotka purevat ranteen paksuisiin vesoihin ja risuihin noin vain. Saan lisää leikattavaa nurmea puiden alle, jahka Y-mies näyttää miten siimaleikkuri toimii.

Siinä irtileikattua puustoa autokatoksen viereen kuivumaan raahatessani tuumin että joukossa on niin paksua vartta, että sen voisi ihan hyvin polttaa takassa, takassa tai kiukaassa, joten voisin oikeastaan siivota niille nurkan liiteristä. Liiterin lattiaa peittääkin sitten noin 30 sentin kerros kaarnaa ja pikkupuuta, joten viskelin pikkupuuta pinon päälle ja potkin möyhöä sillä seurauksella, että tunnin työn jälkeen, noin 1,5 neliötä raivattuani, olin tuupertua hapen puutteeseen pölyn tukittua alveolini. Raahauduin sisään ja katsahdin kelloa nähdäkseni pitääkö lapset jo laittaa nukkumaan.

Se oli 13.15.

Advertisement

5 responses to “Kolme sisiliskoa tähän mennessä

 • Watson

  Internetin valta on ihmeellinen, samoin sen hylkäämisestä koituva ajan lisääntyminen. Ja kun oikein iskee tekemisen palo, saa ihmeitä aikaan!

 • HannaHoo

  Ihanaa tekemisen meininki vallannut elämän! Ajattele, mitkä lihakset jouluun mennessä. Vielä kun luovutte nykyajan hömpötyksistä, kuten juokseva vesi, kannat sisään kaivosta, sähköt ym. hakkaat halot jne.

  Nojooei. 😉

  HannaHoo

 • irkku

  Jep, ja sitten taas toisinaan tuntuu ettei se aika mene, ei vaikka tekis mitä! Häärääminen on kyllä ihan ensteksparasta! 😀

 • piparminttu

  Kuulosta ihan mahtavalta!

  Löysin muuten Sydän sydämen, viimeinkin. Olenhan blogistasi siitä kuullut ja joskus jotain biisejä kuunnellutkin, mutta nyt on ”Pappa sanoo että” soinut repeatilla monta päivää ja tänään lähti ”Auto” tilaukseen. Löytö! Ymmärrän innostuksesi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: