Varo askelta

Valtakunnallinen kolmen päivän vapaa minun muuttoani varten on kyllä aika mainio keksintö, sain vuokrattua pakettiauton edullisesti silkasta säälistä, moottoritiellä on hiljaista ajella ja ja ja… No, ei tarvitse mennä töihin. No okei okei, kyllä minua vähän harmittaa käyttää juhannus työntekoon, mutta ainakin saan juhannuksesta muistoksi komeat reisilihakset rampatessani portaita edestakaisin! No okei okei, kyllä ne ovat enemmän kipeät kuin komeat. Huoh.

Mutta ainakin kaksi nuorinta ovat poissa jaloista, ettekä kyllä ikinä usko missä! Kyllä, X-mies pyysi heidät luokseen yhdeksi ylimääräiseksi yöksi, eli torstaista lauantaihin! Tämmöistä ei ole tapahtunut ikinä aikaisemmin. Itseasiassa X-mies ei ole kommentoinut mitenkään tapaamissopimukseen ehdottamiani muutoksia, jotka olisivat tarpeellisia pystyäkseni kuljettamaan lapset tänne pääkaupunkiseudulle tapaamisia varten, ja olen tulkinnut sen tarkoittavan sitä, ettei X-mies enää halua tavata lapsia. Ehdin jo muuallakin hehkuttaa että onpas ihanaa kun X-mies taitaa nyt tulla järkiinsä ja A) ottaa lapset ylipäänsä koko juhannuksena ja B) vapaa-ehtoisesti pitää heitä tapaamissopimuksen ulkopuolella!

Sitten X-mies soitti lapsille ja selitti että ottaa heidät nyt pidemmäksi ajaksi luokseen vain, koska julkiset eivät kulje kunnolla juhannuksen takia.

Huoooooohhhh. Arvatkaa oliko varsinkin kuopus sen jälkeen innoissaan pitkästä iskätapaamisesta vai rupesiko hannaamaan vastaan?

Advertisement

2 responses to “Varo askelta

 • irkku

  On se tyhmä. On se. Ei tohon nyt muutakaan voi sanoa!

  Mutta onpa hyvä että sä kuntoilet ja reenaat lihaksias tolleen! Mahtavat pohkeet luvassa tolla touhulla… Toivottavasti muutto sujui edes suht kivuttomasti ja muuton jälkeenkään ei iske erityisemmin reenikipuja 😀

 • HannaHoo

  Mahtoi olla ratkiriemukas juhannus teillä kaikilla…Sinulla muuttaessa ja lapsilla ihanan X-miehen luona. Voihan vatula, mikä herneaivo.

  Muuttokuulumisia jnejne. odotellen

  HannaHoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: