Ihan kuin tassut maassa

Tänään sattuneen tapauksen jälkeen joudun ilmeisesti luovuttamaan Hyvä kasvattaja -palkintoni takaisin, mutta ei se mitään, Vittumainen ämmä -palkinto on ihan yhtä hieno kuvitteellisessa palkintohyllyssäni.

X-mies nimittäin laittoi hengästyttävän pitkästä virkkeestä koostuneen sähköpostin, jossa kertoi olevansa yksin poikansa kanssa koko viikonlopun, ja että on sen tähden estynyt hakemasta lapsia (siis aikuisten oikeasti, viestissä luki ”yksin poikani kanssa”. Kyllä se ero siihen oikeaan lapseen ja näihin lapsiin on ihan tarpeeksi selvä ilman alleviivaustakin!) . He kuulema saisivat kuitenkin sinne mennä, jos itse veisin heidät.

Ja pakkohan minun oli vastata, että ikävä kyllä olen minäkin yksin lasteni kanssa koko viikonlopun, eikä kuljettaminen nyt onnistu. Kyynel.

Advertisement

5 responses to “Ihan kuin tassut maassa

 • Susanna

  hahaha, musta on jotenkin äärimmäisen magee ajatuskuvio, että hän yksin poikansa kanssa ei voi liikkua kotoota, mutta sinä yksin kolmen kanssa pystyt tietysti vaiks mihin 😀

 • HannaHoo

  Sama tuli mieleen kuin Susannalle! Onko ne halvaantuneita tai torikammoisia tms? Kumma miten sitä aikoinaan sujuvasti julkisilla kuljetteli kahta lasta eri päiväkoteihin, paineli itse yliopistolle tai töihin, haki na kaksi päivän päätteeksi eri päiväkodeista, kävi kaupassa jne.

  Toi mies ei ole edes uusavuton, tolle pitäisi keksiä joku ihan oma termi.

  HannahOo

 • Tsu

  Siis minusta on ihan uskomatonta lukea kuinka idiootti X-mies on ajatusmaailmaltaan. Ja samalla säälin miestä sydämeni pohjasta jos ei omista kuin yhden pojan nykyään :PP .

 • vintti

  Saaks sanua,jotta perkele?
  Johan nyt. Ja niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tuttua.

  vintti

 • irkku

  Mikähän siinä on että mä suunnilleen inhoan sun X-miestä. Idiootti pahimmasta päästä IKINÄ! 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: