Eikun tänne vasemmalle

Kautta ikimuistoisten aikojen olen välttänyt viimeiseen asti Helsinkiin ajamista. Sen yhden kerran kun oli tsempannut itseni myönteiseen Nyt mä opettelen hanskaamaan tän -moodiin, ajoaika oli rauhallinen ja ruuhkaton klo 22 ja matkan tarkoitus niinkin tärkeä kuin säästää esikoinen ja treenikaveri yöbussien paheilta, unohdin avaimet kotiin ja jouduin odottelemaan naapurin sohvalla että esikoinen tulee avaamaan oven.

Nnnoh. Nyt kun tiedän etten täällä enää kauan keiku, ajoin lentokentälle, lentokentältä Pikku-Huopalahteen ja sieltä kotiin. Sujuvasti ja varmasti. Eivät soineet torvet, ei vaurioitunut auto, kukaan ei ollut hengevaarassa, eikä ihohuokosista tyrskynyt mitään (okei, ei lasketa kainaloita nyt). Pulssi kyllä kohosi, mutta ei tajuttomuuteen vievälle rajalle. Vähänkö oon kingi!

Ja kaikki tämä johtuu silkasta välinpitämättömyydestä. Sama kai se on kerran pari vielä kaupunkiin ajaa, kun kohta ei sinne ole enää mitään asiaa. Kohta lakkaan välittämästä kaikista muistakin tärkeistä asioista, ehkä niin tulen niissäkin paremmaksi?

Muoks. Kirpparilla on jäljellä vielä yksi parvisänky, kaksi häkkiä ja pari kantoliinaa. Se lasten pyörä on vähän vielä hiinä ja hiinä että ottaako eräs sen vai en. Jos tarvista on, sähköpostia osoitteeseen 3xikuisuus ät gmail.com

Advertisement

2 responses to “Eikun tänne vasemmalle

  • HannaHoo

    Uhh, muistan kun tuskanhiki otsalla aina ajelin meiltä ”maalta” (Kellokoski) Helsinkiin jostain syystä. Yleensä noukkimaan kapakassa notkunutta ukkoa ”asiakastapaamisesta” kotiin. Mennyttä onneksi, Kellokoski valitettavasti, ukko ja stadissa autoilu onneksi. Sustahan nousee muuton lähestyessä ihan uusia ulottuvuuksia!

  • irkku

    Voi vitsi että jaksaa nyt jatkuvasti hymyilyttää nää käänteet sun elämässä! 😀 I-H-A-N-A-A!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: