Lisää terveisiä rinnakkaistodellisuudesta

Spontaanista ”Mä en oikeastaan halua elää elämääni yksin.” ”En muuten minäkään, muutetaanko maalle?” -keskustelusta oli kulunut tasan kymmenen päivää, kun teimme tarjouksen mieluisesta talosta. Yhdentenätoista päivänä se hyväksyttiin.

Jos loppuviikon kuntotarkastus menee oletetulla tavalla, nimet ovat paperissa jo ensi viikolla. Jos edelleen kaikki menee ihanteellisimmalla mahdollisella tavalla, en joudu vaikeuksiin siitä että irtisanoin vuokrasopimukseni päättymään kesäkuun loppuun.

Talo on kuulkaa upea. En kehtaa edes kertoa mitä kaikkea siellä on! Sen vaan sanon että vapaa-ajan ajanvieteongelmia ei tule olemaan, voi nimittäin nikkaroida, hoitaa kasvimaata, käydä uimassa tai talvella luistelemassa, pelailla pelihuoneessa, saunoa, lähteä metsään eväsretkelle/marjaan/sieneen tai naapuriin katsomaan hevosia (tai leikata ruohoa, suojata marjapensaita linnuilta, kolata lunta, kerätä pyykkiä pitkin taloa, tasoittaa pihatietä..)

Aikataulu on kyllä ollut sellainen, että joka aamu herään muikeana muistellen unta, jossa Y-mies halusi minut avovaimokseen ja että ostimme talon. Muikeus ei suinkaan hellitä, kun tajuan ettei se ollutkaan unta!

Kaappien raivaus sujuu mainiosti, johan ne muutama viikko sitten tuli raivattua turkiskuoriaisten takia. Tavaraa on vielä tyrkyllä tuolla kirppis-osiossa, hinnoista voi toki neuvotella. Juuri tajusin että parvisänky ja keittiön ruokailuryhmä neljälle on myös ihan ylimääräisenä. Ehkä kaksikin parvisänkyä. Oih, tässä tulee kyllä vähän kiire.

Advertisement

3 responses to “Lisää terveisiä rinnakkaistodellisuudesta

 • Tia

  Toi vaan on niin koskettavaa! Olet ansainnut onnesi.
  Mä olen varma et jos jäisin omien kolmeni kanssa yksin, niin ei olis ketään enää ikinä. Kuka ottais kolmen lapsen yh:n ? 🙂
  Sä olet onnekas! 🙂 TAlo maallakin kuulostaa niin ihanalta!!!

  • 3xikuisuus

   Mä olen ihan samaa mieltä, että koskettavaa on. Tsiisös, enpä olisi itsekään uskonut että tähän tämmöinen käänne paiskataan.
   Ja jos mulle, niin miksei sullekin löytyisi ottaja? Ei minussa ole mitään erityistä 😀

 • irkku

  Joko joko joko??? Siis hei, väliaikatietoja kaivataan!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: