Avoin ja hajautettu

Ei muuten suju ihan ongelmitta tämä, ei. Identiteetin muutos maailman murjomasta yksinhuoltajasta omakotitalon emännäksi alkaa alun euforian jälkeen vetää jo vähän vakavaksi. Olotila on oikeastaan sama kuin juuri ennen vauvan syntymää; sitä odottaa ihanuutta ja söpöilyä ja kokee hulmahtavia onnentunteita, mutta toisaalta tietää että matkalla voi mennä vaikka henki, tai että alkupamauksesta voi vähintäänkin alkaa pitkän pitkä raastava uneton putki. Ja kävi kummin tahansa (tai molemmat) niin elämä muuttuu taatusti, ja aivan peruuttamattomasti.

Heti huomenna onkin näyttö paikasta, joka vaikuttaa ainakin netissä niin kivalta, että ellei tontin rajalla rieku känninen naapuri kirves toisessa ja ..jotain muuta toisessa kädessä, taidamme tehdä tarjouksen.

Advertisement

3 responses to “Avoin ja hajautettu

 • irkku

  Tiedän tuon tunteen. Se on kamala ja silti ihana. Toivottavasti ei näy kirveitä eikä muitakaan naapurustoon sopimattomia juttuja 😀

 • HannaHoo

  Mulle voisi suurin kynnys tuossa tilanteessa se, miten sopeutuisin asumaan jatkuvasti toisen ihmisen kanssa, vuosien oman tilan ja minä itte-haahuilun jälkeen. 😉

  Vaikka ne lapset on ottanutkin huomioon.

  Mutta, parempi kertanatina kun ainainen nitinä, rysäytät nyt kerralla kunnolla! Sitten voikin seuraavat 10 vuotta kiikkustuolissa toipua rysäyksestä.

  HannaHoo

 • -kummitus-

  Eksootillista, jännittävää, sydäntä kutkuttavaa – ja missä hevletissä on se tykkään-painike? Tässähän melkein alkaa uskoa ihmiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: