Ehkä se loppuu

Talon etsintä on rankkaa hommaa. Varsinkin kun etsii taloa kaukaa.

Ensin sitä surffaa netissä yökaudet etsien tutustumisen arvoisia kohteita, nytkin kello on yli puolenyön ja aamulla on herätys heti kuuden jälkeen. Sitten kun lähtee näytölle, ajaa olosuhteiden pakosta liki tunnin, pasteerailee kaksikymmentä minuuttia ja sitten suraa takaisin kotiin. Jossain vaiheessa pitäisi sitten laittaa ruoat ja pestä pyykit ja siivotakin. Ja miettiä kahden yhdistyvän huushollin tuplamikroja, tuplavedenkeittimiä, tuplasohvia, tuplakaikkea!

Luulisi että kaiken tämän rankkuuden takia olisi ihan kanttuvei ja kärttyinen, mutta ei! Onneksi on korvat tiellä, ettei hymy ihan takaraivolle asti leviä. Sitä vain hihittelee itsekseen ja tuumii  että ei sitä joka päivä elämän mittaiset haaveet toteudu. Lapsetkin ovat unohtaneet tapella keskenään kun suunnittelevat kasvimaan kasvatteja ja kanojen nimiä (yksi ainakin on Bella, toiset ehkä Alice ja Rosalie) . Ja kuopus on jo vannottanut että puutyötilaan ei minulla sitten syntymäpäiväni alla ole asiaa, sillä hän aikoo tehdä minulle (tämä on sitten salaisuus ja kerrottiin minulle vain koska syntymäpäivääni on niin pitkä aika että ehdin varmaankin unohtaa) oranssin puurasian, jossa on kirahvin kuvia ja sisällä energiajuomia!

Ja minä kun jo melkein luovutin Y-miehen suhteen.

Advertisement

6 responses to “Ehkä se loppuu

 • irkku

  Miten ihmeessä täälläkin hymyilyttää ihan sataa tää sun elämänmuutos! Olen niiiiiiiiin onnellinen puolestas että hyvä etten poksahda ilosta halki! 😀

 • HannaHoo

  Hassua, miten iloinen ja onnellinen sitä voikin olla jonkun ”tuntemattoman” puolesta. Oih, teille tulee kanaDa, kanaset on vaan niin…kanoja.

  Uskomaton tää sun taival, kun miettii niitä bloggauksen alkuaikoja.

  HannaHoo

  PS. Olet onnesi ansainnut, iloitse täydellä sydämellä.

 • Katja

  Hymyilyttää täälläkin. Ihanaa !! Ja se oranssi puurasia on ihan huippu 😀

 • Tia

  Olipa hauska. Olit päässyt Meidän perhe lehteen näemmä 🙂

 • 3xikuisuus

  Kihihi, kiitos edelleen kaikille, olette tosi ihania! Kyllä tämä työtä teettää, mutta on se kyllä ihme miten jaksaa niiiiin paljon paremmin kun on jotain kivaa tulossa.

  Mikäs tämä lehtijuttu on? Minä, mun blogi, lehdessä? OMG.

 • irkku

  Mä jäin kans nyt tätä lehtijuttua tuumimaan, mistä hiivatista ton lehden sais käsiinsä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: