Punaseetristä Muna-Petriin

Ikäviä asioita tapahtuu ikäville ihmisille. Tätä lausahdusta olen, kuulkaas, usein miettinyt yksin sängyssäni, kun vähän viluttaa eikä ole ketään joka sääriä vasten työntää kohmeiset varpaat. Mutta hah! Eilen kävin hetken mielijohteesta vilkaisemassa kenkäkaupan tarjontaa ja tadaa! Löysin itselleni varsin kohtuuhintaiset kävelykengät! Tittidii ja wauwauwau! (Ai niin, jos kenkäongelmani eivät ole lukijalle tuttuja, saatan ehkä vaikuttaa vähän piripäältä. Mutta hei: Maine ei varsinaisesti mene, se vain kasvaa.)

Tottakai postissa tuli sitten asumistuen vuositarkastushakemus ja tieto siitä, että Turussa oleva koulutus on jossain skutsissa enkä pääse sieltä kovin liukkaasti omia tuttaviani tapaamaan, esikoinen kupeksi aamulla suihkussa niin pitkään ettemme ehtineet tapettikauppaan, tapasi sitten sattumalta kavereitaan kangaskaupassa ja veti sellaisen teinixiroolin päälle että minun hermoni kerta kaikkiaan höyrystyivät olemattomiin ja keskeytin sisustusshoppailun siinä paikassa ja lähdin kotiin. Päälle vielä kaikki muu normaalivastustus. Ilo uusista kengistä kesti kuitenkin puolisen päivää.

Se on jo jotain se.

Ja keittiö on nyt siivottu kokonaan, niin perusteellisesti kuin inhimillisesti ottaen on mahdollista. Leuka tanassa sallin itseni iloita tästä osavoitosta taistossa turkiskuoriaisia vastaan, vaikka tiedän kyllä että edessä on paljon enemmän työtä kuin takana. Ja että kun olen saanut käytyä koko asunnon tiuhalla kammalla lävitse, on koko ruljanssi aloitettava taas alusta.

Advertisement

2 responses to “Punaseetristä Muna-Petriin

  • Tanja

    Minäkin olen tuskaillut kenkäkaupoissa, enkä ole löytänyt sopivia, joten kerro ihmeessä mistä kaupasta löysit kengät?

    • 3xikuisuus

      No kun kerran kysytään, niin DinSkosta, ja maksoivat 35 euroa (eli olivat käytännössä ilmaiset). Eräät toisetkin paljon käyttämäni kengät ovat sieltä kotoisin. Muut ovatkin sitten törkeän kalliita ja kotimaisia. Kiitos geeniperimän, jalassani on ongelmana sekä jalkaterän pituus (koko 41-42), päkiän leveys, että jalkaholvin korkeus. Jos Y-miehellä olisi yhtään kokoa 46 pienempi jalka, saattaisin tuntea itseni epänaiselliseksi, mutta onneksi voin nyt ajatella että kaikki on suhteellista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: