Kuinka voin auttaa?

Kun torstaina on Iso Keskustelu, jossa muun muassa nimitän yhtä esimiestä avoimesti naistenhakkaajaksi ja juopoksi ja suomin esimiehen esimiestä termin ”riita” käyttämisestä silloin kun tarkoitetaan tilannetta, jossa kehonrakentaja käy 60-kiloisen naisen kimppuun tämän lasten nähden, voi olla olo aika voipunut. Semminkin kun torstain ja perjantain aikana käy selväksi, ettei olennainen osa turvaverkostoani, tuo aiemmin mainittu yksinhuoltaja-kollega, halua enää olla kanssani tekemisissä. Väkivaltaiset alkoholistit tuppaavat ajamaan uhrinsa tilanteeseen jossa jäljellä ei ole enää yhtään ainoaa järkevää läheistä, ja täytyy sanoa että siinä tämä nimenomainen juoppo naistenhakkaaja tekee kerrassaan erinomaista työtä.

Oikeastaan pikkusiskon sairaalahoitoa vaatinut sairastuminen ja naapurirapun tulipalo menivät ihan hukkaan, system overload vastoinkäymisissä on jo saavutettu.

Advertisement

4 responses to “Kuinka voin auttaa?

 • m

  huh. onhan luottamusmies tietoinen? kuulutko liittoon? pirauta liiton lakimiehelle. ovatpahan luupissa, jos velikerho kääntää asiat päälaelleen.

 • enkunalma

  Kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti. Tama mainitsemasi kollega tekee valintansa painostuksen alla ja nama naistenhakkaajat eivat aloittaneet myyrantyotaan sina paivana kun he hyokkasivat, ehei, tyo on alkanut jo vuosikausia sitten. Mita suuremmalla todennakoisyydella kollegasi on hapeissaan etta tama tuli julkisuuteen, myoskin naisten outo hoivaamisvietti saa heidat puolustamaan tata ”ei han tosissan tarkoittanut, liikaa paineita ja mina menin holmona siihen sitten aivastamaan, ei ihme etta nyrkki lauloi”. Jos jaksat niin yrita viestittaa kollegallesi etta olet hanen puolellaan, jonakin paivana hanellekin tulee se nk. viimeinen pisara kasiin. Hyvin surullinen tarina!

 • Celia

  Olet sankarini.

  Saisitko keskusteluun mukaasi luottamusmiehen? Siihenhän sinulla on oikeus. Ei tarvitse olla kovinkaan suuret ennustajanlahjat, kun ennustan, että hänelle olisi käyttöä keskustelussa. Tarvitset jonkun ulkopuolisen todistamaan keskustelun kulun ja luonteenlaadun.

  Valitettavasti naistenhakkaajajuopot osaavat valita naisystävänsä niin ovelasti, ettei näistä naisystävistä ole heille vastusta, ei myöskään todistamaan heitä itseään vastaan. Onhan sitä tullut varmaan harjoiteltuakin usein, kuinka heidän yli voidaan kävellä mennen tullen.

  Valitettavasti myös esimiehen esimiehissä on taipumusta vähättelevään kielenkäyttöön tilanteissa, jotka he kokevat vieraiksi ja siksi pelottaviksi. Pelotus pitää pienentää vähättelyllä, mikä ei suinkaan vähennä tämän ihmisen toiminnan moitittavuutta.

 • 3xikuisuus

  Mukana oli työsuojeluvaltuutettu, joka oli ihan oikea hlö tähän hommaan; iso kovaääninen mies, joka ei voi käsittää naisten hakkaamista. Itseasiassa esimiehen esimieskin on isokokoinen mies, joten kahden pahexuvan äijän seurassa oli hyvä esittää valikoituja mielipiteitä. Tuollaisille hepuille kun sanoma yksinkertaisesti menee paremmin perille, kun sen takana on isokokoinen mies eikä mikään kitkerä akka, ”pelkkä nainen”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: