Elämän takatalvi

Oho, hups ja niin edelleen.

Kävin juttelemassa työsuojeluvaltuutetun kanssa, kun luottamusmies loisti poissaolollaan, ja nyt räpsähti Iso Pyörä pyörimään. Edellisissä kirjoituksissa mainitulla esimiehellä onkin jo ennestään epäilyksiä humalassa töissäolosta, ja nyt on herralla tasan kaksi vaihtoehtoa: hakeutua itse hoitoon tai mennä sinne pakolla. Jos kumpikaan ei kiinnosta, tulee potkut. Työsuojeluvaltuutettu ei oikein diggaile naisia pieksävästä ja lapsia pelottelevista miehistä, ja henkilökohtaisesta kaunastaan huolimatta auttoi minua näkemään, miten monella tavalla tämä on nimenomaan työsuojelullinen asia, vaikka tapahtunut tapahtuikin omalla ajalla.

Edelleenkään en ole minkäänlaista pahoittelua niljakkeelta saanut, vaikka nokikkainkin osuttiin. Nyt kun näyttää siltä että äijä saa fudut, koska alkoholisteille ah niin tyypilliseen tapaan kieltäytyy näkemästä omissa toimissaan mitään vikaa vaan syyttelee aina muita joko ylireagoinnista tai kiusanteosta (mä vaan vähän läpsin…ei siihen mittään poliiseja olis tarvinnut…ne vaan kiukuttelee ja yrittää tehdä kiusaa koska ne on niin pikkumaisia ja ilkeitä) alkaa jo vähän hirvittää. Olen tainnut hankkia uuden huolenaiheen.

Sitähän minä juuri kaipasinkin.

Advertisement

6 responses to “Elämän takatalvi

 • Tiina

  Olikos se Y-mies iso ja viikinkien sukua? Jos tää vetelämunainen naistenhakkaaja ei uskaltais sulle ruveta…
  No, toivotaan, että tyyppi ei vie uhkauksiaan yhtään pidemmälle. Kaikesta huolimatta teit ihan oikein, kun et vaiennut asiasta. Sitten kun se nainen vielä ymmärtäisi vaihtaa parempaan seuraan…

  Itse olen aikanaan miettinyt, että puuttuisinko ystäväni asioihin oman henkeni uhalla ja päädyin vastaukseen ”kyllä”. Onneksi minun ei koskaan tarvinut kuitenkaan mennä niin pitkälle.

  • 3xikuisuus

   Ai niin, Y-mieshän taitaa suojella mua pelkällä olemassaolollaan! Vetelämunaiset naistenhakkaajat tuppaavat kunnioittamaan pelkkää kokoa, jota herkkusellani on riittämiin, eivätkä tule ajatelleeksi ettei roteva hlö ehkä ole ikinä käynyt ihmiseen käsiksi – toisin kuin sisukkaat naiset, joiden lähitaistelutaidon ovat ihan mukavat. Hömhöm.

 • irkku

  No huh Y-miehestä. Toi tilanne on aikas kinkkinen ja tajuan varsin hyvin huolesi. Toivottavasti vetelämunakin ajattelee kuten me täällä Y-miehestä.

 • Hanna

  Jos yhtään lohduttaa, niin nuo tyypit on pelkkää puhetta. Varsinkin, kun kohdalle sattuu nainen, jolla vahva tahto ja sisua. Se oma vaimo on vaan yleensä niin peloissaan ja alistettu, ettei tajua pistää kampoihin.

  Toivon todella, ettei ystävätär kompastu samaan ansaan, mihin niin monet naiset, että antaa anteeksi jne. ”kun se on niin ihana selvinpäin ja pyytää anteeksi ja tuo kukkia…” Joopajoo.

  Ole tukena, vaikka itseä ehkä pelottaisikin, jos vain millään jaksat.

  Ai niin, kai se on lausunut ne kuolemattomat sanat; Mä pystyn lopettamaan dokaamisen koska tahansa, kunhan itse päätn, mutta mua ei komennella tjsp.?

  HannaHoo

  • 3xikuisuus

   Kliseitä on kuulema tullut siihen tahtiin, että alkoholistibingossa (vrt. VR-bingo) on tullut jo parikin suoraa. Kaikki ”Mä en tiedä mikä muhun meni”stä ”Mä en juo enää koskaan”han on tullut.

 • termostaattori

  Tietenkin voidaan toivoa että tämä olisi tyypin tarvitsema herätys todellisuuteen, mutta mahdollisuudet ovat 50-50: olen nähnyt niitä jotka ovat ottaneet itseään niskasta, mutta olen nähnyt myös niitä jotka ovat eivät.

  Riskpektiä sinulle siitä että uskalsit tarttua asiaan etkä perääntynyt tuollaisen pelkurin edessä (uhkailla naisia ja lapsia? Sanat eivät riitä kuvailemaan tuntemaani halveksuntaa). Tsemppiä \o_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: