Aikuiset ja tasavertaiset

Ei vieläkään kutsua tutkimuksiin. Tänään yritin jo soitella perään, vaikka nettisivuilla kerrottiin isolla että kutsukirje kyllä lähetetään, vaikka siinä saattaa kulua muutama viikko. Ilmeisesti muitakin soittelijoita on sitten riittänyt. Kyhmyt tuntuvat edelleen, mutta kasvamisesta en uskalla sanoa mitään.

Sen lisäksi että olen saanut autonkin korjautettua sitten viime postauksen, olen opetellut kehräämään. Osaan kehrätä sekä värttinällä että rukilla, enkä vielä osaa sanoa kumpi on kivempaa. Välillä työ jopa sujuu ilman kiroilua! Tulevaisuudensuunnitelmat tämän asian suhteen ovat suurisuuntaiset, sillä minulle on luvattu pitkää koirankarvaa vähän joka taholta ja ainakin yhdet rukkaset olen luvannut luovutetusta karvasta kutoa. Onneksi en lyönyt minkäänlaista aikarajaa lukkoon, sillä haluan opetella ensin kunnolla hyväksi. Möykyt kuulema kuuluvat sen verran asiaan että jos haluaa täydellisen sileää lankaa, on se parempi hakea kaupasta. Tämän kuuleminen helpotti kovasti! Ei sillä että perfektionisti olisin, pois se minusta, mutta kynnys toisille tehtävän työn suhteen on toki erilainen kun omaan käyttöön tarkoitettujen.

Kehrääminen on kyllä juuri se täydellinen harrastus tähän saumaan elämässäni. Siinä voi todellakin vaipua transsiiin ja unohtaa hetkeksi lapset, kissat ja miehen ..paitsi ehkei sittenkään kissoja. Sen verran ahnaasti ne liikkuvia, lampaalta haisevia hahtuvia tuijottavat.

Mut hei, vielä lisää jotain kivaa!

Advertisement

One response to “Aikuiset ja tasavertaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: