Ihoni on

Viimeöisessä unessani nainen oli juuttunut portaisiin talvitakistaan. Yritin häntä irroittaa, ja blogimaailmasta tuttuja hahmoja kävi välillä auttamassa. Terveisiä vain ja kiitos Termostaattorille, Celialle ja Irkulle! Jos uni ei olisi päättynyt niin höyryisiin tunnelmiin kuin mitä se sitten todellakin päättyi, olisin voinut ajatella että se oli kaunis metafora tilanteestani, jossa ollaan napakassa jumissa josta pääsee irti vain päättämällä mihin suuntaan haluaa mennä ja luomalla suojakuoren yltään. Nyt se oli vain ..ihan kiva uni.

Ja miksi teitä käy täällä joka päivä niin paljon vaikka en jaksaisi kirjoittaa? Ja miksi minä kirjoitan, vaikka en jaksaisi? Ei kai vain asiaan liity se, ettei tosielämän tutuista kukaan tiedä mietintäajasta Y-miehen kanssa?

Keksin taas uuden näkökulman siihenkin asiaan. Tässä iässä suurin osa ihmisistä vasta perustaa perhettä. Minunko pitäisi siis jo hyväksyä ajatus yksinäisistä illoista loppuelämäkseni? Toisaalta jos lähtisin nyt markkinoille, olisin siellä lapsettomien, koulutettujen ja kiinteiden ikäsisarteni kanssa. Hmm, kummankohanlainen nainen sulhaskandidaattoja mahtaisi kiinnostaa?

Advertisement

3 responses to “Ihoni on

 • Tiina

  Onneksi niitä sulhaskandidaatteja on yhtä monenlaisia kuin niitä (meitä) ”markkinoilla” olevia naisiakin. 🙂

  Mikä toi hahmo tossa kuvassa on? Tää on heti toinen päivä peräjälkeen kun näen sen jossain ja oon taas jostain niin pihalla.

 • 3xikuisuus

  No mutta käsi sydämmelle; kuinka moni mies ottaisi mieluummin väsyneen vapaa-aikarajoitteisen perheenäidin lapsineen kaikkineen kuin reippaan sinkun?

  Hahmon historia täällä: http://knowyourmeme.com/memes/forever-alone

 • irkku

  Ole hyvä vaan, olipa se tosiaan tiukassa! 😀

  Jaa, näin naisen logiikalla totean että eikös se vapaa-aikarajoitteinen yh olisi vallan passeli vaihtoehto sellaiselle laiskemmalle mieshenkilölle joka ei pidä kekseistä kuin harjoitusmielessä. Mutta toisaalta, kuinka moni laiskanletkeäkään mies tahtoo valmiin paketin. Totta turiset, ei ole helppo rasti tuo ei.

  Jaa että miksi me täällä ravaamme? Arvasit ihan oikein; me tahdomme ehdottomasti tietää loppuratkaisun! Täähän on kuin jännäriä lukis 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: