Ja sitten tehdään ryhmätyötä

Voi hyvä tavaton. Takana kolme päivää koulutuksessa hotellissa sopivan kaukana. Luulin että siitä tulee lepoa! Ajattelin käyväni elokuvissa, saunovani, lilluvani kylpyammeessa, lukevani, kutovani ja päivittäväni blogia. Elokuvissa kyllä kävin, kylvyssäkin hätäisesti, mutta muutoin harrastin kauniisti sanottuna verkostoitumista. Suomeksi sanottuna ryyppäsin toisten kurssilaisten kanssa baarissa aamukolmeen. Nyt jalatkin alkavat toipua, aiemmin kävely oli kaiken sen bootyn sheikkaamisen jälkeen hieman jäykkää. (Tässä vaiheessa on varmaan ihan hyvä tarkentaa että elokuvissa ja kylvyssäkin kävin ihan itsenäisesti ja yksin.) UusintakierrosKurssin kakkososa on jo parin viikon päästä.  Kylmää hikeä pukkaa jo ajatuskin. Mutta mihinpä sitä ei bootyn sheikkaamis yhteishyv yhteisen hyvän takia suostuisi.

Uhhh. Koska pää on niin tyhjä sen kaiken täytenä olemisen jälkeen, aion kertoa teille niitä kiehtovia hakusanoja, joilla blogiini on tultu. Yleisin hakusana on, tylsää kyllä, blogin nimi. Seuraavaksi yleisin on isoäidin tilkkupeitto, neulottu torkkupeitto tai joku edellämainittujen yhdistelmä. Sitten lähestytään jo mielenkiintoista. Kolme osumaa hakutermillä ”kaksipiippuinen miekka”. Woooot? Nostin sen jonkin satunnaisen kirjoituksen otsikoksi koska se oli niin hassu. En usko että ketään kiinnostaa juuri kyseinen artikkeli, jossa voivottelen kuinka nopeasti aika menee ja kuinka unettoman kärsimys säälittää. Mielenkiintoista olisi tietää, mitä hakija on etsinyt kyseisellä termillä.

Hakutermi ”auton sulatus kauppakeskuksen parkkihallissa” ihmetyttää myös. Tässä ohjeet: Raavi auto niin puhtaaksi, ettei poliisilla ole syytä pysäyttää, (siis tuulilasiin muutakin kuin silmänreiät), puhdista koko takalasi ja sivuikkunat, ja katon kinos olisi parasta poistaa myös, jottei se humpsahda tuulilasille pysähtyessäsi liikennevaloihin. Sitten aja parkkihalliin ja mene kahville ja lue aamun lehti. Lähtiessäsi muista potkaista jäämöhkäleet pois lokasuojista. Ei sen kummempaa.

Ja jos ohjeita jakamalla jatkan, niin hakusanaan ”ahtaalla parkkipaikalla” voi sanoa vain että varovasti.

Tai jos jatkan lyhyesti, niin hakusanaan ”pyylevä nainen” että o/

Advertisement

One response to “Ja sitten tehdään ryhmätyötä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: