Boobies <3

Kardinaaliesimerkki siitä, miksi ihmisten välit ovat joskus monimutkaisia, olkaa hyvä.

Päästyäni työpaikalle Y-mies ei tervehtinyt minua, vaan oli kuin ei huomasikaan. Kummissani livahdin aloittamaan töitäni, ja hetken ihmeteltyäni laitoin tekstiviestin, jossa syytä moiseen tiedustelin. Kun vastausta ei kuulunut, aloin jo tosissani ihmetellä. Kävin mielessäni hartaasti kaikki tilanteet, joissa olisin voinut häntä loukata, enkä oikein keksinyt mitään näin rankkaan ignooraukseen sopivaa. Sitten aloin jo hermostua itseeni ja kykyyni löytää kumppaneita, joista tulee täysiä mänttejä heti kun suhteeseen ilmaantuu ongelmia. Kun oli tätä aikani harrastanut, olin jo valmis keksimään jotain ilkeää Y-miehelle, että hänkin saisi tuntea koko negatiivissävytteisen tunnekirjoni.

Sitten otin kuitenkin järjen käteen ja reippaasti lampsin Y-miehen työpisteelle juttelemaan. Selvisi että aamu-uninen mies ei oikeasti ollut huomannut minua ja huomasi saapuneen viestinikin vasta siinä paikan päällä, kun siitä mainitsin.

Työpäivä jatkui huomattavasti kevyemmissä tunnelmissa.

Advertisement

7 responses to “Boobies <3

 • Tiina

  Jos yhtään lohduttaa, niin mä olen tehnyt ton saman. Miten sitä aina ajatteleekin heti niitä pahimpia vaihtoehtoja.

  Ja miehet ei KOSKAAN huomaa MITÄÄN.

  • 3xikuisuus

   Jotenkin näistä ajatuskuvioista on helpompi päästä sekä selville että eroon nyt kypsänä ja kokeneena. Sanon vaan että nuoruus menee nuorissa hukkaan ihan vaan vastaavanlaisten tilanteiden ja niiden luomien lumipalloefektien takia.

 • termostaattori

  Tuo on itse asiassa ihan normaalia.
  TV: Nim. Älkää. Puhuko. Minulle. Ennen. Kolmatta. Aamukahvia.

  • 3xikuisuus

   No mutkun joka ikinen aamu (ainakin joka toinen viikko, kun Y-mies on aamuvuorossa) on tervehdys tullut, ja nytkun on yt-neuvottelut päällä eikä tullutkaan, niin johan sitä alkaa mielikuvitus laukkaamaan. Kopoti kopoti.

 • Matsu

  Mä taas olen niitä, jotka varsinkaann aamutokkurassa ei huomaa yhtään mitään – vaikka sitten oma siippa tulis vastaan alasti ja can-cania tanssien. Työkaverit luultavasti pitää mua todella epäkohteliaana. Ja joo, oon nainen.

  • 3xikuisuus

   No minä ainakin _yrittäisin_ olla huomaamatta, jos puoliso tulisi työpaikalleni alastomana tanssimaan can-cania 😀 (Lisättäköön nyt vielä, etten ollut alasti enkä tanssinut.)

 • irkku

  Ihana kuulla etten ole todellakaan ainoa joka tulkitsee ihan mielensä mukaan jos toinen ei ole heti hymyä, iloa tai vähintäänkin lapa pystyssä kun mut näkee 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: